ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Regeneratie therapie gaat op zoek naar de oorzaken van het klachtenpatroon

Regeneratietherapie is een behandelwijze waarover weinig documentatie bestaat.
door Tsenne Kikke - zondag 26 mei 2013 0:47

Bij Regeneratie therapie, niet te verwarren met Regeneratieve therapie, vertrekt men vanuit het totale mensbeeld en gaat men op zoek naar de oorzaak van het klachtenpatroon. Deze kan dan bij de kern aangepakt worden. Dit vergt een bewustzijnsverruiming, soms het loslaten van oude overtuigingen, en een accepteren van nieuwe zienswijzen. Daardoor wordt het zelfgenezend mechanisme van het lichaam geactiveerd, versterkt en ondersteund.

Cellen regenereren. Anders gezegd: elke dag sterven oude lichaamscellen af en worden nieuwe cellen geboren. Ons lichaam wordt op deze wijze elke periode van 7 jaar geheel vernieuwd. De meeste cellen worden vervangen waarbij men evenwel rekening moet houden met ouderdomsverschijnselen. Nochtans zijn zeer veel van deze verschijnselen, die wij zien als een 'normaal' bijverschijnsel van het ouder worden, in werkelijkheid een gevolg van onvoldoende goede voeding, onvoldoende bewegen, stress en een opstapeling van gifstoffen, die het gezond en soepel functioneren van het lichaam in de weg staan.

Regeneratietherapie is een behandelwijze die, door het stimuleren van de botten in combinatie met meridianen, organen, spieren, gewrichten en emoties, het zelfherstellende vermogen van de mens activeert naar zijn oorspronkelijke staat en gestagneerde energie in het lichaam terug vrij maakt en weer bruikbaar, waardoor men zich psychisch en fysiek sterker zal voelen. Elke cel in het lichaam weet perfect waartoe ze dient. Gestuwd door intelligentie vinden processen plaats van opbouw, afbraak, reserves aanleggen, transformatie en regeneratie.

Wat de behandeling zélf betreft, en hoe alles in zijn werk gaat, zijn mensen die het beoefenen vaag in hun uitleg. Ook bestaat er een Matrix Regeneratie Therapie, dat wordt toegepast voor de tijdelijke verlichting van aandoeningen van het bewegingsapparaat.

Nota: We zijn volop onze Encyclopedia Spiritualia aan het aanvullen... Heb je ooit zélf op de één of andere manier persoonlijke ervaringen opgedaan met regeneratietherapie? Of, weet je er iets meer over te vertellen? Laat het ons weten via 'Mijn Commentaar' hier onderaan.

Interessante, reclameloze bijdragen, met een encyclopedische inhoud, en bijgevolg: een meerwaarde voor onze lezers, komen in onze rubriek Encyclopedia Spiritualia terecht, waarvan hier de link!

Eender wat op reclame lijkt, wordt automatisch verwijderd. Hopelijk kun je hier enig begrip voor opbrengen. Want, indien jij het doet, zullen de duizenden anderen het ook doen, nietwaar?

Stel je interesse in doelgerichte reclame, en/of streef je naar meer naambekendheid? Klik dan even op deze Zoek&Vind link.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2023 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht