ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Quantum touch

Mogelijk ook bekend als healing touch. Iemand die quantum touch beoefent is een magnetiseur.

Quantum Touch, ook Healing Touch genoemd, is een energetische behandelmethode ontwikkeld door de Amerikaan Richard Gordon, auteur van 'Jouw handen genezen' en 'Quantum Touch'.

Door speciale technieken van ademhaling, lichaamsbewustzijn en overdracht brengt de therapeut zijn eigen energieniveau, en het energieniveau van de cliënt, op zo'n hoog niveau dat slechts door een lichte aanraking trillingen in het lichaam ontstaan. Als therapeut concentreert men zich dus op de innerlijke energiestroom, die men versterkt, waarbij het trillingsgetal van de eigen energie drastisch wordt verhoogd, die je dan op de andere persoon overdraagt.

Het lichaam van de cliënt zal op deze trillingen reageren en de opgewekte energie zou zelf een weg zoeken om 'blokkades' in het lichaam los te trillen en zijn balans te herstellen.

Ook is het naar het schijnt mogelijk om behandelingen op afstand toe te passen, emoties in balans te brengen, de smaak van voedsel en water te verbeteren, enzovoorts.

Volgens Quantum Touch is het basisprincipe, dat vooraleer iets op het stoffelijke niveau wijzigingen kan ondergaan dat dit eerst op kwantumniveau moet geschieden. Daarna vindt het zijn weg via de atomen, moleculen, en alle cellen van het lichaam. Uiteindelijk zullen botten en wervels - na slechts een lichte aanraking - beginnen bewegen en spontaan op hun oorspronkelijke plek lijken te glijden.

Volgens de beoefenaars ervan is het een bijzondere methode om ontstekingen snel tot rust te brengen, pijnen te verminderen, en om de werkzaamheden van interne organen terug in evenwicht te brengen.

Organisaties gespecialiseerd in quantum touch


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in quantum touch op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht