ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Lichtwerker

“En er was licht,” betekent evenveel als “En er was leven”. We leven nu eenmaal in een wereld van energie. Zelfs onze lichamen bestaan uit atomen en de energie die we inademen en die door onze poriën onze lichamen binnendringt en elke cel voedt, houdt ons in leven. In wezen zijn we levende batterijen, die door het energetische gedeelte van licht permanent worden opgeladen.

Dat licht kunnen we voor onszelf vasthouden, maar tevens - als lichtwerkers- met anderen delen.

Licht is materieel, maar dan wel van een veel ijlere soort. Zo kunnen we, bijvoorbeeld, geen licht in een doosje stoppen en het in een pikdonkere kamer terug uithalen, omdat we het even nodig hebben. En toch is het materieel. Anders zou het niet op alles kunnen weerkaatsen en de beelden naar onze ogen en hersenen vervoeren opdat we kunnen zien.

In elk geval: met licht werken vereist een bepaalde kennis en een vorm van bewustzijn. Sommige lichtwerkers werken niet enkel en alleen met het licht, maar ook met lichtwezens die in andere dimensies verblijven. De manieren waarop verschilt van mens tot mens.

Zo kan men als lichtwerker licht, in de vorm van energie in zich opnemen, en het aan de ander doorgeven. Andere lichtwerkers communiceren met lichtwezens; lichtwezens, die elk over een eigen gave, eigenschappen, en energetische informatie in zich meedragen.

Organisaties geregistreerd als lichtwerker


  • Vind nog meer organisaties geregistreerd als lichtwerker op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht