ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Journeywerk

Mogelijk ook bekend als helende reis of the journey. Iemand die helende reis beoefent is een journeytherapeut.

Journeywerk werd zo sterk gecommercialiseerd dat het zich sinds 1994 over de hele wereld heeft verspreid. En nog steeds vragen nieuwe landen naar dit transformerende 'The Journey' werk. Je kunt voor jezelf in Brandon Bays' Nieuwsbrief lezen hoe de vraag naar het Journeywerk in onze eigen gemeenschappen sterker is dan ooit. In Nederland wordt Journeywerk op dit moment zelfs vergoed door twee verzekeringsmaatschappijen.

Uit de 'Journey Newsletter': "We zouden allemaal de angst in ons bewustzijn onder ogen moeten zien, de oorzaak ontdekken van wat ons tegen houdt en het Journeywerk gebruiken om dit op te ruimen.  We verdienen het allemaal om ons te openen en te ervaren wat ons ware potentieel inhoudt."

Brandon Bays, die opgeleid werd door Anthony Robbins, heeft haar zogenaamde 'wonderbaarlijke genezing' van een tumor; een tumor, die niets te maken heeft gehad met een kankergezwel - alhoewel ze soms beweert van wel - zo sterk à la Anthony Robbins gecommercialiseerd, dat het niet meer mooi is.

Zo schrijft Arnold Timmerman ergens op het internet: "Mocht er echt een wens zijn om de diepte in te gaan, een wezenlijke verandering in je leven te bewerkstelligen, antwoorden te vinden op je grootste vragen en voortdurende vrijheid te ervaren, dan is het mogelijk een serie van 3 sessies te boeken tegen een gereduceerde prijs. Brandon, haar man en ik hebben het mysterie ervan nog niet doorgrond, maar wat we wel weten is dat een serie van 3 Helende Reizen een daadwerkelijke innerlijke verschuiving tot gevolg heeft. Vandaar dit aanbod..."

Toch roepen de woorden: "Brandon, haar man en ik, hebben het mysterie ervan nog niet doorgrond.," vraagtekens op. Maar zolang je je maar inschrijft tegen een gereduceerde prijs hoeft niemand zich daar zorgen over te maken en jouw jaarlijks lidmaatschap van 150 euro (een cijfer uit 2011) zorgt er dan wel voor dat de boel blijft draaien.

Toegegeven: de techniek, gekend onder de naam 'Helende Reis' is evenwel een aanrader. Lees het boek, en je weet er alles over! Geheel achteraan staat de techniek volledig beschreven en zolang iemand het voor jou voorleest, kan je de procedure op jezelf toepassen.

Organisaties gespecialiseerd in journeywerk


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in journeywerk op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!

Blogposts over journeywerk


Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht