ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Integrated Energy Therapy

Mogelijk ook bekend als iet.

Integrated Energy Therapy wordt als 'IET' afgekort. Stevan Thayer ontwikkelde deze vorm van engelentherapie en noemt het ook: 'Helen met de energie van de engelen'.

Middels gebeden wordt, dankzij de 'energetische violette engelenstraal', contact gezocht met de negen Helende Engelen van de Energievelden, die helpen om, bijvoorbeeld, negatieve emoties ontstaan in het verleden te vervangen door positieve teneinde het innerlijke evenwicht te herwinnen. Ook kunnen dromen, met de hulp van die engelen, naar het schijnt werkelijkheid worden.

De missie van Integrated Energy Therapy is om 'in de wereld harten één voor één te genezen'. De eerste workshops werden in 1994 in New Jersey (USA) gegeven, en overdracht van kennis kan slechts van persoon tot persoon gebeuren en dus niet vanop afstand.

In de opleiding ervan zijn er 4 verschillende niveau's, in Amerika bekend onder de namen: Basic Level IET Class  - Intermediate Level IET Class  - Advanced Level IET Class en Master-Instructor IET Class.


 

Organisaties gespecialiseerd in integrated energy therapy


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in integrated energy therapy op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht