ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Espavo methode

De Espavo methode heeft zeer veel raakvlakken met de NAET-methode, maar werkt naar het schijnt dieper - met als aanvulling, dat er op zoek wordt gegaan naar de grondoorzaak van een allergie. Vaak wordt een oorzaak in het verleden gevonden en kan de emotie, die met de allergie verbonden is, achterhaald worden.

Allergene stoffen worden opgespoord dankzij Kinesiologie: dus, via het testen van de spieren. Om de overgevoeligheid te behandelen wordt gewerkt met testbuisjes, een doeltreffende manier om overgevoeligheden te herkennen en om ze te verwijderen uit je lichaam. Er wordt ook gebruik gemaakt van technieken uit, bijvoorbeeld, de acupunctuur en de chiropractie.

De behandeling bestaat uit meestal het masseren van een aantal drukpunten op de rug, via een meridiaan, die met alle organen, andere meridianen, de zenuwen en eveneens met de hersenen is verbonden.

Na de behandeling wordt er vaak een vermijdingsdieet voorgeschreven: de behandelde stof mag gedurende een korte periode niet worden gegeten, gedronken, noch worden aangeraakt. Zo zou het lichaam de kans krijgen om alle blokkades, die door de stof werden veroorzaakt, te verwijderen. Zo'n vermijdingsdieet duurt maximaal 30 uur.

Organisaties gespecialiseerd in espavo methode


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in espavo methode op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht