ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Aura healing

De aura is jouw persoonlijke uitstraling, een soort van magnetisch-elektrisch energieveld dat uit verschillende lagen bestaat en dat alle wezens omgeeft. De kern van de aura wordt gevormd door het centrale energiekanaal waarlangs de zeven hoofdchakra's liggen. Deze aura kan zichtbaar gemaakt worden met de kirlianfotografie. Naar het schijnt zouden sommige mensen dit veld van heel subtiele, vibrerende energie kunnen zien. Een verzwakte aura, heeft vaak vermoeidheid en een verminderde weerstand tot gevolg.

Blokkades kunnen ontstaan door gedachten, emoties en verkeerde leefpatronen. Ze kunnen leiden tot een verstopping van de chakra's en daarmee tot psychische en fysieke klachten leiden. Een aura- of chakrahealer is iemand die claimt dat hij/zij je kan helpen deze blokkades weg te nemen, de kwaliteit van de verschillende auralagen opnieuw te herstellen, de aura reinigen, of de eventuele gaten weer te dichten. Door het auraveld af te tasten kan de aurahealer elke afwijking en elk verstoord chakra precies in kaart brengen en daarmee kijken of er verstoringen zijn op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel gebied.

In de vorige eeuw was het Von Reichenbach die in zijn boek "Onderzoek naar het magnetisme" konde deed van proeven met helderzienden die uit de Noordpool van een magneet blauw en uit de Zuidpool ervan rood licht zagen stromen. Ook konden ze licht zien komen uit handen, speciaal uit de vingertoppen en uit kristallen.

Een aura- of chakrahealing kan heel goed worden ondersteund met andere disciplines, zoals etherische oliën, halfedelstenen, stemvorken, en zo meer.

Organisaties gespecialiseerd in aura healing


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in aura healing op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht