ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Op 3 maart verschijnt bij Kosmos Creatief: Zentangle Alfabet & Zentangle Cirkels

Maak kennis met Zentangle: een nieuwe hobbytrend!
door Tsenne Kikke - donderdag 12 februari 2015 11:25

Zentangle is mediteren met (kleur)potlood

Zentangle is een nieuwe hobbytrend! Het staat voor een manier van tekenen, of doodling, die rust en ontspanning genereert. Je wordt er gewoonweg zen van.

Tangle staat voor een wirwar aan lijnen tekenen; zonder regels of complexe technieken, maar juist om zen te worden met een stuk papier en een potlood in de hand. Er bestaat geen goede of foute zentangle, enkel een rustgevend gevoel.

De auteur van beide boeken is een gecertificeerd Zentangledocent, een zogenaamde CTZ (Certified Zentangle Teachers), waarbij ze uitgaat van de officiële Zentangle methode, die eenvoudig en toegankelijk is. Kijk voor meer informatie op www.zentangle.com.

In 'Zentangle Veel variatie met cirkels' staan ruim 40 Zentanglepatronen om cirkels op veel manieren te tanglen. De patronen komen stap voor stap in beeld en kunnen vervolgens verder uitgewerkt worden in de extra ruimte die dit boek biedt om te oefenen.  

Auteur:  Suzanne McNeill - Prijs: € 5,99 - ISBN: 9789043917452

Bekijk hier alvast een paar pagina’s.

In 'Zentangle Alfabet' staan ruim 40 Zentanglepatronen om alle letters van het alfabet te tanglen. De patronen kunnen stap voor stap geoefend worden in het blanco alfabet in dit werkboek. Leuk voor een uniek visitekaartje of persoonlijke handtekening onder een kunstwerk.

Auteur: Suzanne McNeill - Prijs: € 5,99 - ISBN: 9789043917445

Bekijk hier alvast een paar pagina’s - en, ga eveneens naar de rubriek Spiritualia Boekrecensies waar je meer aan de weet komt over het originele 'Zentangle Basisboek' dat 100 zentangles bevat.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2023 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht