ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Mediatietechniek voor de gewone sterveling

Een unieke meditatietechniek, die de psychische krachten van ware siddhi's in jou kan opwekken?
door Tsenne Kikke - maandag 9 september 2013 16:37

Hieronder vind je een mooi voorbeeld van hoe iemand anderen inspireert om op een mechanische manier aan ademhalingsoefeningen te doen. Hijzelf zal het hoogstwaarschijnlijk van iemand anders hebben gekopieerd.

Het is - volgens hem - de meest belangrijke meditatietechniek uit de yoga die er bestaat, die je zeer vele diepgaande voordelen zal verschaffen, waaronder de psychische krachten van siddhis, het levert jou diverse gezondheidsvoordelen op, het is goed voor jouw immuunsysteen, het helpt om blokkades in jouw nadi's weg te nemen, en het zal de energetische krachten van de kundalini in jouw voertuig laten stromen, en zo meer.

Toegegeven..., in zijn uitleg zit er wél een klein beetje waarheid, maar geloof me of niet: je zult nooit of te nimmer bekomen wat hij allemaal belooft, vooral geen zelfrealisatie - noch al de rest. Mechanische oefeningen brengen nu eenmaal mechanische resultaten voort in het mechanische van de mens. Probeer, anderzijds, méér mechanisch-af te zijn, en dit word je niet indien je zijn instructies opvolgt.

Alhoewel..., probeer het maar eens uit, en laat me binnen een jaar of tien de resultaten weten. Beter nog: leef een tiental jaren als een siddhi en dan heb je misschien meer kans van slagen. Al de rest is pure verbeelding, een natuurlijke eigenschap van de Slaap én van de aanverwante droomwereld.

De Wet van Vraag & Aanbod

Het is ongelooflijk wat je allemaal op het internet vindt, maar de massamens hunkert nu eenmaal naar dat soort van voeding, omdat het de énige voeding is dat zijn maag kan verteren.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht