ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

De geheimzinnige 'piramiden' van China kunnen door aliens zijn neergezet … ?

Over de zogenaamde 'Chinese piramides' bestaan tal van verhalen, mythen en legenden.
door Tsenne Kikke - maandag 6 augustus 2012 7:25

China telt naar het schijnt meer dan honderd 'piramides'. In elk geval worden ze zo genoemd en met een beetje verbeelding - en, in het geval  je er niets anders wenst in te herkennen - kun je ze zo wel noemen. De meeste ervan liggen in Qin Chuan, een Chinese vlakte, ten Noorden van de stad Xi'an in de provincie Shaanxi.

Veel van die piramides zijn inmiddels door de erosie sterk beschadigd - en, door hun zachtere ondergrond zijn delen ervan met de grond gelijk gemaakt. Onder meer door de landbouw, omdat de grond aldaar uiterst uiterst vruchtbaar is.

De hoogste van de Chinese piramiden is ongeveer 300 meter. Als dit de waarheid is, is dat het dubbele van de piramide van Cheops en het vierdubbele van de Maya's. Officieel werd dit nooit bevestigd, noch gemeten. Men noemt deze piramide ´De witte piramide´. De andere piramides zijn zo'n 25 tot 100 meter hoog.

Over enkele jaren zullen al deze piramides gewone heuvels worden, met bomen en planten. Vlakbij de witte piramide heerst een doorgangsverbod. Dat is namelijk de plaats die de Chinese overheid heeft uitgekozen voor hun ruimtevaartprogramma. Het wordt bestempeld als de Area 51 van China.

De eerste foto werd in 1945 gemaakt door James Gaussman, een Amerikaanse piloot. Dat is de foto hierboven. Maar later verhaalde een zekere kolonel Maurice Sheahan dat hij die foto had genomen. Dat verhaal stond afgedrukt in de New York Times van 28 maart 1947. Nu weten we dat het gaat om de zogenaamde Maoling Mausoleum. Een begraafplaats dus.

Al deze begraafplaatsen zijn van gewone grondaarde gemaakt en over de jaren is die grond versteend geraakt. Sommige bronnen spreken dan ook wel van een grafheuvel, in plaats van een piramide.

De eerste informatie die we in het westen kregen over deze 'piramides' was afkomstig van een duo Australische handelaren. In 1912 waren de twee voor hun werk in Qin Chuan en merkten ze de vele sculpturen op die over het landschap bezaaid lagen. Hun nieuwsgierigheid bracht hun hun naar een boedistisch klooster in Qin Chuan waar zij met  een oude Boeddhistische monnik spraken. Die man kon de Australiërs weinig vertellen. Wel wist hij dat de piramides vermeld staan in 5.000 jaar oude kloostergeschriften. 

De handelaren speurden verder naar de afkomst van de piramides en hoorden dat de die afkomstig waren uit de tijd van de Oude Keizers. Die Oude Keizers beweerden dat ze zonen waren van Goden en dat ze op Aarde waren gekomen in glimmende, metalen vliegende draken. Toen al vertelde men aan de handelaren dat de piramides waren gebouwd door buitenaarde wezens, die er geelachtig uitzagen en een tenger lijf hadden. Hun hoofden waren te groot in verhouding tot hun lichaam, enzovoorts.

Dit, en nog veel meer, staat allemaal te lezen in 'Die Weisse Pyramide', een boek geschreven door de Duitse onderzoeker Hartwig Hausdorf. Daarenboven beweerde die auteur dat er nabij de piramides een UFO-crash is geweest. Hij noemde de crash: 'de Chinese Roswell', verwijzend naar de vermeende UFO-crash op 4 juli 1947 in het Amerikaanse Roswell.

Professor Wang Shiping uit Xi'an, vertelde aan Hartwig Hausdorf dat hij gelooft dat de piramides deel uitmaken van een groot systeem van heilige lijnen volgens het feng shui concept van de ' wegen van de draak': zogenaamde leylijnen. Wang schat dat de piramides 4.500 jaar oud zijn en dat ze volgens sterrenbeelden neer zijn gezet, net zoals de piramiden op het Gizeh-plateau in Egypte.

Er zijn dus zeer veel mensen die geloven dat die piramiden door buitenaardse wezens zijn geplaatst en zien ze als bewijs voor buitenaards leven.

De Chinese autoriteiten weten niets af van het bestaan van 'piramides'. Wel zijn ze op de hoogte van die begraafplaatsen. Artificiële heuvels, die misschien op piramides gelijken, maar terminologisch niet zo kunnen worden genoemd.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht