ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Breuss massage: een manuele therapie, gecombineerd met healing

De Breuss massage werd ontwikkeld door de Oostenrijkse genezer Rudolf Breuss.
door Tsenne Kikke - donderdag 7 juni 2012 1:57

De Breuss massage, ontwikkeld door de Oostenrijkse genezer Rudolf Breuss (1899 - 1990), is een subtiele tussenwervelschijfmassage die ontspanning, warmte en een goede doorstroming in het lichaam bevordert. Meestal is het een aanvullende massage op de Dorn methode en combineert manuele therapie met heling.

Maar ook in dit geval zeggen beelden meer dan duizend woorden.

Een extra weetje: Rudolf Breuss beweerde dat hij meer dan 45.000 mensen van kanker had genezen. Kanker, schreef hij, leeft op vaste voeding en elke vorm van kanker zal verdwijnen indien men 42 dagenlang enkel en alleen groentesappen drinkt en thee.

Nota: We zijn volop onze Encyclopedia Spiritualia aan het aanvullen... Heb je ooit zélf ervaringen met de 'Breuss massage'? Of, weet je er iets meer over te schrijven? Laat het ons weten via 'Mijn Commentaar' hier onderaan.

Interessante, reclameloze bijdragen, met een meerwaarde voor onze lezers, komen in onze rubriek Encyclopedia Spiritualia terecht, waarvan hier de link!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht