ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier Wellness: enkele meest bizarre schoonheidsbehandelingen

Er fysiek mooier uitzien kan niet enkel en alleen centjes kosten, maar in sommige gevallen moeten men de prijs ook met pijn betalen.
door Tsenne Kikke - zondag 21 april 2013 1:27

Buccaal betekent: 'met betrekking tot mond, of tot de wang, of het inwendige daarvan'. Als we het hebben over een buccale massage, dan weet je nu dat de kaken van binnenuit de mond worden gemasseerd.

Een getrainde therapeut(e) gaat met zijn/haar handen effectief in jouw mond en masseert aldus de kaakspieren met het oog om de bloedcirculatie en de zuurstofvoorziening van de huid te bevorderen. Naar het schijnt verkrijgt men er een gladdere en strakkere huid van en kan het helpen om tandenknarsen tegen te gaan.

Buccale gezichtsbehandelingen zijn nogal pijnlijk en misschien dé reden waarom ze in onze gewesten nog niet al te bekend zijn.

Hoe zou je reageren indien men jou zou beloven dat je minder rimpels zult hebben, een jonger uitziende huid zou verkrijgen, zelfs slankere dijen, ... indien men sommige delen van jouw lichaam eventjes in brand stak?

Daarnaast kent deze Chinese Huo Liao behandeling eveneens de gelaatsbehandeling met vuur. Daarbij worden er in een alcohol gedrenkte handdoek en een speciaal elixir op jouw gezicht geplaatst en voor een paar seconden in brand gestoken.

Dit maakt de 'vampier facelift' een super-veilig alternatief. Wat denk jij daarvan? Zou je ooit jouw gezicht in vuur en vlam laten steken in afwachting van een betere huid?

A propos: ken je de 'vampier facelift'? Indien niet, mag je weten dat het een bloedzuigende huidverzorgingbehandeling is, waarbij bloed met een naald uit het lichaam wordt gezogen, meestal uit de arm, en opnieuw onderhuids in het gelaat wordt ingebracht teneinde een gezonde; jeugdige gloed te verkrijgen. De 32-jarige Amerikaanse actrice Kim Kardashian onderging zo'n behandeling en de resultaten ervan kan je voor jezelf hieronder bewonderen. Zo'n behandeling kost rond de 1.000 US$...


Dan hebben nog 'gelaatkloppen' om rimpels te doen verdwijnen, om de poriën te laten inkrimpen, en om de huid strakker te maken zonder dat er een operatie aan te pas moet komen. Het wordt vooral in Thailand toegepast. Zo'n klopbehandeling kost rond de 350 US$ ... voor een 15 minuten durende sessie en, in die tijdspanne hebben ze - naar het schijnt - slechts één kant van het gezicht gedaan.


En, wat dacht je van gezicht te laten insmeren vogelpoep? Zowel David als Victoria Beckham zijn fans van deze 'unieke' gelaatsbehandeling waarbij de uitwerpselen van de nachtegaal één van de vele ingrediënten is. Wel moet hierbij worden aangestipt, dat het niet over de faeces van gewone nachtegalen gaat - o neen! - maar wél over een bijzondere nachtegaal, die men enkel en alleen op het Japanse eiland Kyushu aantreft. Het enzymn, die zich in de uitwerpselen van die vogel bevindt, breekt de dode huidcellen af - met als gevolg, dat de huid na de behandeling meer glanst en er jonger en frisser uitziet. Kostprijs: rond de 150 US$.

Zo zie je, dat indien men 'stront' door 'poep' vervangt en het dan ook nog mooi verpakt en men erbij vertelt dat het van Japan komt, men wel degelijk in staat is om 'stront in pakjes te verkopen'.
Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht