ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Uw geld & uw leven

Diverse auteurs

Uw geld & uw leven Type: Paperback
Uitgever:
Gewicht: Onbekend
Aantal Pagina's: 322
ISBN: 90-6738-421-6
ISBN-13: 978-90-6738-421-6
Categorie: Financieel beheer
Richtprijs: € 25

Korte Inhoud


Zijn uw gezin en uw levensstandaard adequaat verzekerd? Hoe optimaliseert u de aankoop én de financiering van een onroerend goed? En hoe haalt u meer rendement uit een vastgoedinverstering? Zijn uw beleggingen afgestemd op uw persoonlijke doelstellingen? Hoe pakt u uw pensioenplanning praktisch aan? Via welke weg organiseert u best de overdracht van uw vermogen naar de volgende generatie, zonder daarbij te veel successierechten te betalen? Kent u de meest voordelige manieren om inkomen uit uw eigen zaak te halen?

Dit boek is de geschikte leidraad om op al deze - en meer - vragen een gepast antwoord te vinden. Een hulpmiddel voor jong en oud bij de opbouw, het beheer en de overdracht van het privé-vermogen.

Het boek én de cd-rom zijn de onontbeerlijke wegwijzers op de weg naar financiële onafhankelijkheid. Veel succes!

De cd-rom: bereken uw privé-vermogen... De cd-rom die u bij dit boek vindt, helpt u om op een systematische manier, en zonder moeilijk rekenwerk, een antwoord te vinden op 2 concrete vragen bij de start van elk financieel plan. Hoe vermogend ben ik vandaag? Waar komen mijn centen vandaan en waar gaan ze naartoe?

Uittreksel


Blz. 13: Dit boek verschaft geen technische opleiding 'pur sang' voor financieel planners of financieel adviseurs, maar kan voor hen en vooral voor privé-personen nuttig zijn om een aantal zaken concreet toe te passen in een privé-vermogenbeheer. Het behandelt immers, door middel van een consequent structurele aanpak, een ruime keuze uit de meest actuele onderwerpen op het vlak van persoonlijke financiële planning. Sommige lezers zullen er baat bij hebben om het volledig door te nemen, andere zullen bij bepaalde hoofdstukken langer willen blijven stilstaan. Dit boek kan u bovenal helpen om uw vragen en doelstellingen nader te formuleren en aan de hand van de voorgestelde technieken de eventuele impasse in uw persoonlijk financieel plan te doorbreken. Bovendien bevat het boek een cd-rom en die u kan helpen bij het in kaart brengen van uw persoonlijke financiële situatie.

Recensie

door Tsenne Kikke
Een vlot leesbaar en gedetailleerd werkboek, inclusief CD-rom, ideaal voor eenieder die aan financiële planning wenst te doen. Het enige nadeel, maar daar kunnen de auteurs niets aan doen, is dat onze wetgeving zo snel veranderd... Onderwerpen die bijvoorbeeld besproken worden, zijn: inkomen, risicodekking, vastgoed, beleggingen, pensioen, nalatenschap, bedrijf en de interacties tussen bedrijfs- en privé-vermogen.
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht