ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Naar de essentie van je leven in 8 stappen

Sabine Maes

Naar de essentie van je leven in 8 stappen Type: Paperback
Uitgever:
Gewicht: Onbekend
Aantal Pagina's: 96
ISBN: 90-5720-449-5
ISBN-13: 978-90-5720-449-4
Categorie: Zelfgroei
Richtprijs: € 14,9

Korte Inhoud



Auteur Sabine Maes is life coach en energetisch therapeut. In haar praktijk begeleidt ze kinderen en volwassenen naar een doel op persoonlijk of professioneel vlak. Zij werkt momenteel reeds meer dan 20 jaar als onderwijzeres, waarvan 5 jaar als zorgleerkracht om leerlingen met socio-emotionele problemen te begeleiden.  Haar omgang met mensen kenmerkt zich voornamelijk door haar zeer persoonlijke aanpak.  Ze werd genomineerd tot "leerkracht van het jaar" (door het Ministerie van Onderwijs). Ook hebben ouders haar "in de bloemetjes" gezet (via het  tijdschrift voor ouders "Klasse"). Meer info over Sabine vind je op www.lifecoachsabine.com.

Getuigenissen workshops

- "Ik voel mij weer nuttig voor de maatschappij en ik heb weer een doel. Sabine, nogmaals 1000 keer heel hartelijk dank om wat je mij hebt aangereikt en bijgebracht in het afgelopen bewogen jaar ."

 - "De workshop heeft mij duidelijk gemaakt hoe ik met positieve gedachten, de juiste oefeningen en handvaten, mijn doelen kan bereiken en een gezonder en gelukkiger leven kan leiden. De workshop heeft mij een ongelooflijke duw in de goede richting gegeven."

- "Deze workshop kwam precies op het juiste moment. Ik voelde me een beetje down en vol twijfels. Deze week werd ik terug op het juiste spoor gezet. Ik kon mijn negatieve gedachten terug omzetten in positieve. Ik kan terug actie ondernemen in mijn leven."

- "Het heeft me weer zin gegeven in het leven. Een boost om mijn doelen te bereiken en er in te geloven dat ze realiseerbaar zijn. Ook de kennismaking met gelijkgestemde zielen was fijn. Het werd op een aangename, rustige manier gegeven en met genoeg variatie."

Uittreksel



Op weg gaan naar de essentie van je leven is je bewust worden van wie, wat, waar of hoe je wil zijn. Waar wil je naartoe? Wat wil je bereiken? Wat gaat goed?  Met behulp van dit werkboek kom je stap voor stap en via vragen en oefeningen dichter bij je doel. Zo bereik je evenwicht tussen je lichaam, geest en ziel. Het boek begeleidt je om op een effectieve manier gebruik te maken van je mogelijkheden en kansen. Stap voor stap bouw je meer actie op en haal je het beste uit jezelf naar boven. Via beknopte theorie, persoonlijke vragen, affirmatie- en visualisatieoefeningen met muziek  word je begeleid in een persoonlijk groeiproces.  Het werkboek kan ook gebruikt worden om jongeren vanaf de laatste graad van de middelbare school dichter bij hun doel te brengen en hen bewuster keuzes te laten maken

Recensie

door Tsenne Kikke

Recensieboek ontbreekt.

Koop dit boek bij


Bestellen
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht