ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Toerisme

Originele titel: Tourism

Nirpal Singh Dhaliwal

Toerisme Type: Paperback
Uitgever:
Gewicht: 245 gram
Aantal Pagina's: 287
ISBN: 90-458-5003-6
ISBN-13: 978-90-458-5003-0
Categorie: Erotiek & Sensualiteit
Richtprijs: € 12

Korte Inhoud


Het verhaal gaat over een nieuwsgierige jonge held die de intentie heeft voluit te genieten van het leven - ongeacht de consequenties. Bhupinder 'Puppy' Singh Johai - knap, goedgekleed en op alle fronten ongebonden - heeft zijn ouders en hun immigrantenwijk achter zich gelaten om zich te mengen met de Londense elite. Wanneer rich-girl en modelletje Sophie voor hem valt, ziet hij dat als een uitgelezen kans om in de buurt te komen van de vrouw van zijn dromen: de voluptueuze en goed opgeleide Sarupa, de verloofde van Sophie's neef. Gretig gebruikmakend van alles wat op zijn weg komt, ontdekt Puppy het gruis én de glamour van Londen en wat die stad te bieden heeft: geld, drank en sex - een licht ontvlambare cocktail die hem duur komt te staan.

Uittreksel


Blz. 15: Luca zei dat ik naar een hoer moest gaan - hij bezoekt ze regelmatig. Betaalde sex helpt hem andere vrouwen te neuken - het vrijwaart hen van sentimentele gevoelens, zodat hij gemakkelijker met ze om kan gaan. Hij is knap, heeft een goed karakter en is slim - er zijn zat vrouwen die op zijn telefoontje wachten en zijn versnipperde blijken van genegenheid weten te waarderen. In een aantal opzichten lijken we op elkaar; we zijn even oud en allebei de nutteloze oudste zoon binnen een gezin met hooggespannen verwachtingen. Ik had het al een tijdje niet meer gedaan en daar had ik schoon genoeg van, dus ik besloot te doen als hij, sex is sex, je kunt het kopen, zoals je en pak melk koopt wanneer je daar behoefte aan hebt.

Het was de eerste zaterdag van mei en de eerste echte warme dag van het jaar. Ik sloop rond Victoria op zoek naar ene Amy. Ik had haar bijna ontmoet een week geleden, met Luca, nadat we een nummer hadden gebeld van een kaartje in een telefooncel.

"Mooie Amy is achttien jaar oud," antwoordde een vrouw. "Haar maten zijn 80-60-80. Ze is één meter tweeënvijftig, heeft blond haar en bruine ogen." Ze nodigde ons uit in een appartement in Churton Street. We kwamen niet verder dan de voordeur. Luca wachtte terwijl ik de tijd nam om te besluiten niet aan te kloppen. We hadden Lucaâ's moeder die ochtend in het ziekenhuis bezocht - ik zei dat het bullshit was om daarna haar zoon mee te tronen naar een hoer. Luca sprak me niet tegen, dat sierde hem.

Recensie

door Tsenne Kikke
Als je de hierboven afgedrukte '€˜korte inhoud'€™ leest, weet je waarover het gaat. Meer hoef je dan ook niet te verwachten, behalve het feit dat er hier en daar enkele seksuele uitspattingen in beschreven staan. Dit is Dhaliwal's debuut. Het leest wel vlot, maar er is weinig of geen plot te bespeuren, geen speciale wendingen, én een voorspelbaar einde. Anderzijds kan je aanvoelen dat de auteur het potentieel bezit om lectuur van een hoger niveau te brengen. Ik kijk dan ook uit naar zijn eerstvolgende werk...

Koop dit boek bij


Bestellen
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht