ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Hartenkreten

Originele titel: Lovebites

Natasha Bondy

Hartenkreten Type: Paperback
Uitgever: Prometheus
Gewicht: 170 gram
Aantal Pagina's: 176
ISBN: 90-446-0589-5
ISBN-13: 978-90-446-0589-1
Categorie: Liefde & Romantiek
Richtprijs: € 8,5

Korte Inhoud


Elk is lief vir jou’: van Zuid-Afrika tot Alaska vertellen we dat we van elkaar houden. Hartenkreten is het allesomvattende boek over de Liefde. In deze uitbundige verzameling feiten, lijstjes en weetjes staat het allerbeste van wat er verschenen is over de Liefde, in poëzie, liedjes, kunst, literatuur en meer. Het is een perfecte cocktail van pikante feitjes en grappige charme. Bovenal doe je er genoeg inspiratie op als de Liefde je even in de steek heeft gelaten. Van sonnetten tot de Kama Sutra: Hartenkreten is verrassend, goed gedocumenteerd, verslavend en grappig.

Natasha Bondy woont in London en is producer voor de BBC. Ze maakte een aantal prijswinnende documentaires over wetenschap.

Uittreksel


Blz. 10 - Uit Captain Corelli's Mandolin - Louis de Bernières (Geb. 1954) -

Liefde is een tijdelijke gekte, hij spuwt vuur als een vulkaan en dooft dan uit. En als hij uitdooft, moet je een besluit nemen.

Je moet erachter zien te komen of jullie wortels zo met elkaar verstrengeld zijn geraakt dat het ondenkbaar is dat jullie ooit uit elkaar zullen gaan. Omdat dit echte liefde is.

Liefde is niet buiten adem zijn, het is niet opwinding, het is niet de verklaring van de eeuwige passie.

Dat is gewoon 'verliefd' zijn, wat elke dwaas kan zijn. De liefde zelf is wat er overblijft als de verliefdheid is opgebrand, en dit is zowel een kunst als een ongelukkig toeval. Zij die werkelijk liefhebben, hebben wortels die ondergronds naar elkaar toe groeien en als alle bekoorlijke bloesem van de takken is gevallen tot de ontdekking komen dat ze één boom zijn en niet twee."

Recensie

door Tsenne Kikke
Een boek met interessante inhoud vooral bedoeld voor mensen die nog in het onderwerp geloof hechten!
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2023 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht