ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dat zoeken we op!

Astrid Joosten & Ruud Van Marion

Dat zoeken we op! Type: Hardcover
Uitgever: Prometheus
Gewicht: 295 gram
Aantal Pagina's: 236
ISBN: 90-446-0507-0
ISBN-13: 978-90-446-0507-5
Categorie: Weetjes allerlei
Richtprijs: € 14,95

Korte Inhoud


Twee voor twaalf... voor diegenen die het niet kennen, een subliem programma op de Hollandse televisie. Hier krijgen we een leuk vervolg op dit programma dat wordt gepresenteerd door de charmante Astrid Joosten die zich bouwt op de vragen die worden opgesteld door Ruud van Marion. Het brengt alfabetisch een bron van weetjes en opmerkelijke gegevens, die je wellicht zullen verrassen bij lectuur. Het zijn van die grote en kleine kwesties die op zichzelf niet echt belangrijk zijn, maar het zijn curiosa die je van dienst zullen zijn aan een tafel waar niemand weet wat te vertellen. Leuke openers van gesprekken, en alvast weer bijkomende kennis van kleine en grote dingetjes die toch wel leuk zijn om weten. Verrassend, leuk, nuttig, plezant, verbazend... Het is kortom een zakboekje dat je overal kan lezen, en waarvan de inhoud je in elk geval zal kunnen dienen.

Wist u dat ons zwarte vanillestokje de gefermenteerde vrucht is van een orchidee? Dat John F. Kennedy er zo vitaal uitzag omdat hij zwaar ziek was? En dat een bekend merk mineraalwater niet aan de eisen van het Nederlandse waterleidingbesluit voldoet? Deze en andere opmerkelijke feiten vindt je in dit prachtwerkje op zakformaat allemaal terug!

Uittreksel


Blz. 163: "Het Engelse woord 'screwing' voor cohabiteren zou wel eens van het paren van varkens kunnen komen.

Een mannetjesvarken, een beer, heeft een penis die tussen de 40 en 45 centimeter lang is en waarvan het uiteinde de vorm heeft van een kurketrekker. Wanneer een beer een zeug penetreert, draait het kurketrekkervormige uiteinde zich in haar vast en hortend en stotend pompt de beer bijna een liter sperma in de zeug."

Recensie

door Tsenne Kikke
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht