ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

De wereld vol magie

Sylvia Schuyer

De wereld vol magie Type: Hardcover
Uitgever: Tirion Uitgevers
Gewicht: 322 gram
Aantal Pagina's: 44
ISBN: 90-4390-748-0
ISBN-13: 978-90-4390-748-4
Categorie: Hobby
Richtprijs: € 12,95

Korte Inhoud


Hoe word ik een echte goochelaar? De bekende goochelartiest Sylvia Schuyer legt in dit praktische, kleurrijke boek uit hoe kinderen een volleerd goochelaar kunnen worden. De diverse trucs worden aan de hand van foto'€™s stap voor stap uitgelegd. Met sterretjes wordt aangegeven wat de moeilijkheidsgraad is van de truc. Na het doorlopen van alle goochellessen kunnen de kinderen een echt tovenaarsdiploma halen!

Uittreksel


Blz. 6: De wetten van de magie: vertel nooit hoe een truc werkt, want dan kun je hem zelf ook niet meer vertonen. Zorg ervoor dat je spulletjes altijd goed opgeborgen zijn en pas op voor nieuwsgierige oogjes die alleen maar willen weten hoe een truc gaat.

Als je een truc wilt vertonen, zorg er dan voor dat je alle spulletjes bij de hand hebt. Ga eerst oefenen met een nieuwe truc, het liefst voor de spiegel.

Doe een truc nooit nog een keer, ook al vragen ze dat aan je, maar zeg dat je een nog veel betere hebt en vertoon je volgende truc.

Recensie

door Tsenne Kikke
18 toffe trucs voor de beginneling goochelaar. De diverse trucs worden stap voor stap uitgelegd en aangevuld met enkele foto'€™s. Sommige zijn heel gemakkelijk, anderen iets moeilijk, maar doenbaar en... natuurlijk baart oefening kunst. Vele kinderen zullen dit boekje dolgraag als geschenk aanvaarden
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht