ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

De weldaad van engelen

Angela McGerr

De weldaad van engelen Type: Box
Uitgever: Tirion Uitgevers
Gewicht: 388 gram
Aantal Pagina's: 16
ISBN: 90-4390-671-9
ISBN-13: 978-90-4390-671-5
Categorie: Contact met Engelen
Richtprijs: € 19,98

Korte Inhoud


Heb jij ergen in je leven rijkdom nodig? Ben je misschien op zoek naar liefde, naar een nieuwe carrière, naar geld voor iets bijzonders, zoek je troost in moeilijke tijden? Of misschien verlang je naar een complete verandering, een nieuw levenspad? Wat je ook nodig hebt, deze doos kan je helpen – zo vaak je maar wilt – rijkdom in je leven te brengen. Engelen zijn altijd om ons heen. Volgens de auteur zal de liefhebbende hulp van engelen je helpen blokkades op te lossen, negatieve energie te verdrijven en je te concentreren op je doel.

De doos bevat een kaartenset voor elk van de zes terreinen waarop men weldaad kan wensen, elk geregeerd door een andere engel: Kans op Rijkdom, Liefde en Geluk, Energie en Welbevinden, Troost en Medeleven, Vrede en Spiritualiteit en Verandering en Zelfontplooiing. Daarnaast bevat deze box een bord met op de ene kant de weldaadsgebieden met de daaraan verbonden engelen en op de andere kant de zeven chakra’s, ook weer verbonden met bepaalde engelen. Een boekje met toelichting, twaalf alchemistische engelenkaarten en een kristal in gouddraad completeren deze schitterend geïllustreerde set.

Uittreksel


- Welvaart met de engel Zadkiel
- Liefde, Vreugde en schoonheid met de engel Haniel
- Energie en welzijn met de engel Mumiah
- Troost en mededogen met de engel Rachmiel
- Vrede en spiritualiteit met de engel Seraphiel
- Verandering en zelfontwikkeling met de engel Ithuriel

"Pendelen met hulp van de engelen zorgt dat de antwoorden die je krijgt in Hemelse Waarheid tot je komen. Pendel bij voorkeur met een pendel aan een dun koord of ketting, maar je kunt ook een ring gebruiken, of een ander klein object dat je dierbaar is, aan een koord, ketting of lint. Reinig het eerst: houd het tussen je handpalmen en vraag Haniel, engel van liefde, om er liefde en licht door heen te leiden."

Recensie

door Tsenne Kikke
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2023 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht