ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Satisfaction guaranteed

Originele titel: Satisfaction guaranteed

Lisa Sussman

Satisfaction guaranteed Type: Paperback
Uitgever: Tirion Uitgevers
Gewicht: 396 gram
Aantal Pagina's: 80
ISBN: 90-4390-654-9
ISBN-13: 978-90-4390-654-8
Categorie: Seksleven
Richtprijs: € 14,95

Korte Inhoud


Met honderden spannende sekstips, wilde idee voor pret tussen de lakens en standjes met garantie op succes is 'Satisfaction guaranteed' een eerlijk, praktisch en grappig boek voor de vrouw die bondig en inzichtelijk advies wil over haar seksleven. Deze gids, op zakformaat, biedt je maar liefst 350 tips en vertelt je alles wat je nodig hebt voor seks waar de vonken van afvliegen, van manieren om de temperatuur op te voeren tot de beste standjes voor de grote O-ervaring. Of je nu geïnteresseerd bent in een marathonsessie of in een spontaan vluggertje: bevrediging gegarandeerd.

Uittreksel


- Steek je gok in zijn oksel: Een recent onderzoek van de universiteit van Bern wees uit dat dit de plek is waar een vleugje van iemands geur je tot seksuele razernij kan brengen. Als hij de geur van pompoentaart met lavendel opsnuift, heeft dat hetzelfde verstijvende effect op hem; de Scent Smell & Taste Treatment and Research Foundation in Chicago ontdekte dat deze combinatie van geuren de bloedstroom naar zijn penis met 40 procent vergoogt.

- Chocolade bevat fenylethylamine, een stemmingsverhogende chemische stof die lust kan opwekken. Oetsers zijn een goede bron van zink, dat volgens onderzoek helpt zijn erectie in stand te houden. Ander onderzoek doet vermoeden dat zeevis, schaal- en schelpdieren, die een hoog eiwitgehalte hebben, ook veel tyrosine bevatten, een aminozuur dat je libido kan opkrikken. En Spaanse pepers brengen de afgifte van endorfinen teweeg, chemische stoffen in de hersenen die je een prettig gevoel geven en je klaarmaken voor actie.

- Een studie van Loyola University wees uit dat heavy metal en andere hardrock-varianten zijn hartslag (en andere delen) opjaagt. Zorg er dus voor dat je een cd van Limp Bizkit of Linkin Park in je collectie hebt.

Recensie

door Tsenne Kikke
Deze intrigerende gids '€˜Satisfaction guaranteed'€™ met als ondertitel '€˜350 tips voor topseks'€™ is vooral gericht op een vrouwelijk publiek (niet dat mannen er niet kunnen van smullen!). Het is ingedeeld in drie delen: 'Standjes', 'Orgasmen', en 'Vluggertjes') en aangenaam geïllustreerd met frisse tekeningen in vierkleurendruk. Alle seksstandjes en tips worden op een grappige, maar vooral luchtige en gezonde manier voorgesteld. De moeilijkheidsgraden kan je vooraf aflezen: 1 ster is een makkie, 2 sterren: volg de aanwijzingen stipt op, en 3 sterren betekent: vereist sekspertise. Met andere woorden: je weet vooraf waar je aan begint.

Daarenboven heb je nog de vuurpijlen... 1 vuurpijl betekent: lieve, aangename wip; 2 vuurpijlen: nogal een lichaamsschokker en 3 vuurpijlen... ja, je kunt het al raden - drie vuurpijlen betekent: slaat in als een bom! In het kort: het boekje verschaft je uren leesgenot en hoogstwaarschijnlijk jarenlang lichamelijk genot op een creatieve manier.
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht