ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Standaardwerk Universele Handleeskunde

Magda van Dijk-Rijneke

Standaardwerk Universele Handleeskunde Type: Paperback
Uitgever:
Gewicht: 1009 gram
Aantal Pagina's: 402
ISBN: 90-389-2255-8
ISBN-13: 978-90-389-2255-3
Categorie: Zelfkennis
Richtprijs: € 39,95

Korte Inhoud


Sinds kort ligt het 'Standaardwerk Universele Handleeskunde' van Magda van Dijk-Rijneke in de winkels. Het is Magda’s vierde boek en wordt met meer dan 400 pagina’s beschouwd als het meest uitgebreide boek over handlezen dat ooit in Nederland is verschenen. Mensen, die niet alleen geïnteresseerd maar ook ervaren zijn, zullen nooit eerder een boek gevonden hebben waarin alle kennis en vaardigheden zo helder en compleet beschreven zijn. Deze uitgave is ook door zijn toegankelijkheid uniek in Nederland.

Het boek bestrijkt dan ook alle facetten van handleeskunde. Het is leesbaar en praktisch opgezet, voorzien van veel kleurenfoto's met uitleg, en kan zowel door beginners als gevorderden gebruikt worden om handen (beter) te lezen.

Handleeskunde behoort tot één van de oudste en meest verfijnde vormen van karakteranalyse. De handen zijn als een spiegel en openbaren een beeld van iemands karakter en talenten, niet alleen door de specifieke lijnen en patronen, maar ook door de kenmerkende vorm van de handen. Dat kan heel prettig zijn, maar ook confronterend.

"Met dit boek wil ik mijn kennis en inzichten bundelen en de kunde van het handen lezen voor een breder publiek toegankelijk maken," aldus Magda. Ze is 4 jaar bezig geweest om deze boeiende materie in dit nieuwe boek te beschrijven. Niet alleen heeft ze daar veel research voor gepleegd, maar ook is ze met haar fototoestel op pad geweest om foto’s van handen te maken waarvan er velen als voorbeelden in haar boek gebruikt worden.

Haar nieuwe boek maakt mogelijk om de kennis en kunde van het handlezen eigen te maken. Dit geeft je dan de mogelijkheid om door het bestuderen van de vorm van je palm, de lengte, vorm en stand van je vingers, de huid, de dermatoglyfen en de lijnen erin meer inzicht te krijgen in je karakter en in je talenten. Ook maakt het zichtbaar wat voor verdere mogelijkheden je nog hebt. Bij een gedegen bestudering en analyse ervan laat de hand zien wie en hoe je echt bent. “Je kunt de hand als je persoonlijke dagboek zien, als een blauwdruk van je karakter, ” vertelt zij. Magda’s credo is dan ook: “Ken je je hand, dan ken je jezelf en niemand kan je nog iets wijs maken”.

'Het standaardwerk Universele Handleeskunde' biedt ieder die geïnteresseerd is in deze materie een uitstekende opstap.

Uittreksel


Wegens het feit dat we geen recensiewerk hebben ontvangen, kunnen we hier spijtig genoeg niets afdrukken.

Recensie

door Tsenne Kikke

Recensiewerk ontbreekt. Om die reden geven we de inhoud van het boek veiligheidshalve een 7 op 10. Laat ons mettertijd weten wat je er zélf van vindt!

Koop dit boek bij


Bestellen
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht