ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Eigenlijk ben je vrij

Originele titel: Aslinda Özgürsün

Duygu Asena

Eigenlijk ben je vrij Type: Box
Uitgever: De Kern
Gewicht: 300 gram
Aantal Pagina's: 222
ISBN: 90-325-1006-1
ISBN-13: 978-90-325-1006-0
Categorie: Maatschappij
Richtprijs: € 12,5

Korte Inhoud


Berna en Belgin zijn twee jonge Turkse vrouwen. Ze zijn hartsvriendinnen, maar kijken zeer verschillend tegen de wereld aan.
Berna is een vrijgevochten, vrijgezel vrouw die voortdurend voor zichzelf kiest. Op een reis ontmoet ze de man van haar dromen, maar of dit iets verandert? Belgin is getrouwd, maar de passie is uit hun relatie. Wanneer ze een andere man ontmoet, komt ze voor de keuze of ze bij haar man blijft of voor zichzelf kiest.
‘Eigenlijk ben je vrij’ is een moderne Turkse roman en opnieuw een bestseller van Duygu Asena, omdat veel Turkse jonge vrouwen zich herkennen in wat Berna en Belgin meemaken.

Uittreksel


Blz. 86 : - O ja, deze meiden zijn een stuk jonger dan wij, zo rond de achtentwintig. Alle drie hebben ze al een paar jaar een relatie, maar ze hebben all drie al een tijdje geen seks meer. Ik vroeg ze natuurlijk naar de reden. Geen van drieën had er veel zin meer in, want het was niet meer zo bijzonder. Ze kenden het scenario al uit hun hoofd. Er werd nooit wat aan veranderd.

- Dus die mannen bakken er niets van, want waarom zouden zulke jonge meiden het anders niet meer willen?

- Maar er is nog iets vreemds. Ze hebben geen van allen een goed seksleven, maar als hun vriendje ze ten huwelijk zou vragen, zouden ze wel willen trouwen.

- Dus ze willen trouwen met de man met wie ze niet eens meer seks hebben. Wat denken ze dat een huwelijk voorstelt?

- Ze zoeken vertrouwdheid en dat denken ze te vinden door een man in hun leven te hebben. Ze vinden het niet leuk om op zondagochtend alleen wakker te worden. Als er maar een man in hun leven is die van ze houdt, en of hij drie maanden van het jaar in China zit;, maakt ze niet uit.

Recensie

door Tsenne Kikke
Nog te recenseren.
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht