ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Een beetje stout

Originele titel: A bit on the side

Tracey Cox

Een beetje stout Type: Hardcover
Uitgever: Het Spectrum
Gewicht: 320 gram
Aantal Pagina's: 140
ISBN: 90-274-2176-5
ISBN-13: 978-90-274-2176-0
Categorie: Seksleven
Richtprijs: € 12,5

Korte Inhoud


Ziehier 'The best of Hot Sex', de internationale bestseller van Tracey Cox. In een beetje stout vertelt de auteur op haar eigen openhartige, directe en geestige manier hoe je, waar en wanneer je maar, 'hot sex' kunt hebben.

In het kort Het betere voorwerk het 'ga door, ga door' mondwerk, warme en wellustige standjes, vurige verrassingen, de genotvolle G-plek, en speeltjes en attributen.

Tracey Cox is internationaal bekend als deskundige op het gebied van seks en relaties. Haar baanbrekende seksadviezen vind je op tv in The Sex Inspectors en in haar boeken - Hot Sex en Hot Love zijn bestsellers in meer dan 40 landen.

Uittreksel


Blz. 7: Bijna iedereen praat over seks. We scheppen voortdurend op hoe gewéldig die en die is in bed en laren doorschemeren waarom we zo moe zijn (met een veelbetekende knipoog). Er zijn echter maar weinig mensen die in details treden. Sara zal misschien verklaren dat Mark haar absoluut de beste orale seks geeft, maar ze zal niet lik-voor-lik uitleggen waarom dat zo is. En ik durf te wedden dat je er ook niet naar zult vragen.

Daarom kopen we boeken over seks: om achter de essentiële feiten te komen over zaken die we liever niet met vrienden of partners bespreken. Het probleem is alleen dat maar weinig boeken ook echt vertellen wat we willen weten. Boeken over seks hebben d eneiging de praktische feiten over te slaan eb te praten in algemeenheden. Om maar een voorbeeld te noemen: vrouwen moeten clitoraal gestimuleerd worden en de billen van een man zijn een ware erogene zone. Goed advies, maar nutteloos als je geen flauw idee hebt wat je ermee moet.

Recensie

door Tsenne Kikke
Een mooi, verzorgd en afgewerkt boekje, speciaal gericht aan '€˜beginners'€™.
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht