ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Logeren in Nederland

H. Van Beek & N. Van De Poll

Logeren in Nederland Type: Hardcover
Uitgever: Het Spectrum
Gewicht: 317 gram
Aantal Pagina's: 191
ISBN: 90-274-1819-5
ISBN-13: 978-90-274-1819-7
Categorie: Regionale cultuur
Richtprijs: € 14,95

Korte Inhoud


150 logeeradressen, opvallend door hun persoonlijke benadering en uitzonderlijke kwaliteit: een uitgave uit 2005.

Lekker weg in eigen land, maar waar kun je nu een leuk logeeradres vinden? In Logeren in Nederland staan de leukste bed & breakfasts van Erfgoed Logies en van de Stichting ter Bevordering van Karakteristiek Bed & Breakfast. Ook zijn de charmante hotels van Quality Lodgings opgenomen. Bij elk adres staat een uitvoerige beschrijving én er staan tips voor leuke uitjes en goede restaurants in de omgeving. Daarnaast bevat het boek interviews met vijftien opvallende gastvrouwen en gastheren. De gastvrijheid staat bij alle hotels en b&b's hoog in het vaandel.
Hein van Beek en Nicolette van de Poll schrijven voor een aantal gerenommeerde bladen en kranten over hotels en bed & breakfasts, waaronder in Seasons en Het Financiële Dagblad. Ook hebben zij diverse culinaire- en accommodatiegidsen op hun naam staan.

Uittreksel


Blz. 5: Het is weer tien jaar geleden dat wij voor Uitgeverij het Spectrum de eerste Bed & Breakfast-woorden aan het papier toevertrouwden. Toen nog een onontgonnen terrein: in Nederland bestond simpelweg gezegd nog geen enkele gids op dit gebied. Wij schreven dus de eerste echte Nederlandse B&B-gids en waren daarmee meteen de beste!

Recensie

door Tsenne Kikke

Het handige in dit mooi geïllustreerd en kleurrijk boekje uit 2005 is, dat bij elk adres een uitvoerige beschrijving van de accommodatie staat, zoals type kamers, prijs vanaf x-bedrag, en wanneer geopend. Deze informatie wordt aangevuld met tips over wat er in de buurt te doen is, bezienswaardigheden, en welke goede restaurants in de omgeving aanwezig zijn. Verder staan in het boek interviews met vijftien gastvrouwen en gastheren.

Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht