ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Geef nieuwe energie aan je relatie

Originele titel: Re-energise your relationship

Sabina Dosani en Peter Cross

Geef nieuwe energie aan je relatie Type: Paperback
Uitgever: Het Spectrum
Gewicht: 440 gram
Aantal Pagina's: 238
ISBN: 90-274-1692-3
ISBN-13: 978-90-274-1692-6
Categorie: Relaties
Richtprijs: € 14,95

Korte Inhoud


Met 'Briljante ideeën' introduceert het Spectrum een nieuwe merknaam. Kenmerk van deze serie boeken is het levendige karakter. De titels zijn toegankelijk en vol van actieve ideeën die lezers in staat stellen nog meer van hun leven te maken. De vormgeving is tijdschriftachtig, waardoor ze overzichtelijk, praktisch en uitnodigend zijn.

Binnen de serie verschijnen boeken over verschillende onderwerpen, elk geschreven door experts. In de zomer van 2005 zullen zes titels verschijnen, in het najaar nog eens vier, gericht op twee thema's:
- gezondheid
- persoonlijke ontwikkeling en relaties

Elk boek geeft in 52 korte hoofdstukken bijzondere ideeën om een probleem of uitdaging aan te pakken. Elk idee bevat de volgende elementen: achtergrondinformatie, tips en citaten van experts en handvatten hoe nu concreet iets te doen. De boeken zijn actief, direct en verrijkend; zo bieden ze lezers op een eigentijdse wijze informatie over onderwerpen die er toe doen. Door de persoonlijke en informele toon voelen lezers zich als het ware gesteund door hun personal coach.

Uittreksel


Blz. 9: Heb je een relatie? Dan is dit boek voor jou bedoeld. Je hoeft niet getrouwd te zijn, of hetero, of van middelbare leeftijd of oud. Je kunt een relatie met een groot leeftijdsverschil hebben, verschillende achtergronden en culturen, klassen, clans of kastes, het maakt helemaal niet uit. Je hoeft ook niet te wachten tot je relatie in de problemen is geraakt voordat je deze schitterende ideeën probeert. Integendeel: hoe eerder je stilstaat en nadenkt over jullie gezamelijke leven, hoe beter.

We besteden zoveel tijd aan onze carrières, de opvoeding van onze kinderen en het verbouwen van ons huis, dat we vaak de belangrijkste persoon in ons leven en onze relatie vergeten. Er zijn veel boeken op de markt die beloven dat als je maar hun regels volgt, je voor altijd in perfecte harmonie zult leven. Als je daarnaar op zoek bent, is dit boek niets voor jou. Wij beloven niet dat ruzies voorgoed verleden tijd zijn, of dat jullie nooit meer boos op elkaar zullen zijn. Wij zijn hier om mogelijkheden te verzilveren, niet om droombeelden te creëren. Vergeet de regels, jullie hebben ideeën nodig. Een goed idee kan tenslotte je relatie veranderen.

Hier is wat we doen. Wij hebben 52 schitterende ideeën. Jij gebruikt ze om je liefdesleven op te frissen. Wat voor gereedschap heb je nodig om de klus te klaren? We hebben in onze gereedschapskist gekeken en dit is wat we zagen...

Recensie

door Tsenne Kikke

In dit boek 'Geef nieuwe energie aan je relatie' worden thema's behandeld, zoals: praten met elkaar, je excuses aanbieden, quality time maken voor elkaar, de veranderingen in je partner leren accepteren en samen uitzoeken wat jullie opwindend vinden. Het boek is boordevol gevuld met ideeën die op een frisse, realistische en eenvoudige manier zijn uitgewerkt. Een aanrader voor elkeen die belang stelt in zijn/haar persoonlijke relatie.

Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht