ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

De juiste verzorging & voeding van echtgenoten

Originele titel: The proper care & feeding of husbands

Dr. Laura Schlessinger

De juiste verzorging & voeding van echtgenoten Type: Paperback
Uitgever: Het Spectrum
Gewicht: 273 gram
Aantal Pagina's: 188
ISBN: 90-274-1519-6
ISBN-13: 978-90-274-1519-6
Categorie: Relaties
Richtprijs: € 14,95

Korte Inhoud


Volgens dr. Laura Schlessinger is een man in feite een simpel wezen. Hij heeft respect nodig, aandacht, voedsel, liefde & seks. Daarom is het niet moeilijk om te zorgen voor een goed huwelijksleven. Geef een man waar hij behoefte aan heeft! Kook een lekkere maaltijd voor hem. Geef hem eens een compliment. Vrij met hem. Je zult zien: hij wordt een veel fijnere partner. Je relatie zal aanzienlijk verbeteren!
Dit boek bevat veel praktijkvoorbeelden en dialogen uit het radioprogramma van dr. Laura. Zij neemt geen blad voor de mond en geeft duidelijk haar mening.
Dr. Laura Schlessinger (57) is een fenomeen in de Verenigde Staten. In haar radioprogramma ‘The Dr. Laura Schlessinger Program’, dat ruim 17 miljoen luisteraars heeft, geeft zij adviezen over huwelijksproblemen. Zij is te gast geweest bij Oprah Winfrey, Larry King en andere grote tv-shows en schreef diverse boeken.

Uittreksel


Blz. 9: ‘De juiste verzorging & voeding van echtgenoten’ heeft talloze gespannen, ingezakte, saaie, teleurstellende, ergerlijke, frustrerende en zelfs schijnbaar gestrande huwelijken gered en nieuw leven ingeblazen. De vele voorbeelden die uit het leven zijn gegrepen tonen dat gelukkig aan. Er waren vrouwen die mij bijna dagelijks belden om scherpe kritiek te uiten op hun man, die vertelden over de maanden ban vruchteloze relatietherapie (waarin slechts wordt geklaagd) en ten einde raad waren omdat ze niet wisten wat ze met hun huwelijk aanmoesten. Als ik ze vroeg (zeurde, eigenlijk) om één tip uit dit boek toe te passen, bijvoorbeeld vijf dagen lang elke dag twee dingen te zoeken waarmee ze hun man konden prijzen (hoe klein ook), belden ze me stomverbaasd terug om te vertellen over de positieve effecten op hun gevoelens voor hun man, op zijn gedrag en de sfeer thuis. Ze zien vooruitgang! Ze voelen zich sterk! Ze zijn gelukkiger! Ze zien hun huwelijk meer als een zegen.

Ik hoop van harte dat dit boek jou en jouw gezin dat geluk ook zal brengen.

Blz. 34: ‘En aan het eind van elke dag moet je je ontspannen. Laat het los, de dag van morgen komt toch, of je je nu zorgen maakt of niet – dus laat het los. Kus elkaar, waar de kinderen bij zijn. Zij hebben het ook nodig.’

Recensie

door Tsenne Kikke
'€˜Homo's zijn een biologische fout'€™, schreef Laura Schlessinger ooit, en vervolgde met: '€˜Het is een afwijking, die in hetzelfde rijtje thuishoort als pedofilie en bestialiteiten.'€™ De homogemeenschap reageerde furieus en richtte prompt de website www.stopdrlaura.com op. In slechts 2 dagen tijd kreeg deze site 1 miljoen bezoekers!

De boodschap dat dit boek wenst uit te dragen, houdt in dat vrouwen in elk huwelijk de macht in handen hebben, omdat mannen, in hun binnenste binnenste, hunkeren naar aanvaarding, appreciatie en aandacht. Vrouwen bezitten dus de macht om hun echtgenoten 100% gelukkig te maken door hen de drie '€˜A'€™s'€™ te geven, resulterend in het feit dat die mannen dan ook van harte bereid zijn een extra kilometer voor hun vrouw af te leggen. De vrouw kan dus het gedrag van haar partner veranderen of bepalen... als zij dat maar wilt. Eigenlijk, schrijft de auteur, zou elke vrouw zich dit boek moeten aanschaffen: het bevordert haar eigen geluk én dit van haar man. Liefde, een open geest, een open hart, plus het advies dat in dit boek staat... dit allemaal tezamen, is een wonderbaarlijk recept voor een gelukkig(er) huwelijk.

Eigenlijk raad ik dit boek aan eenieder aan. Waarom? Wel, omdat ik ervan overtuigd ben dat het vele relaties kan helpen. Soms moet je sommige dingen die in dit boek afgedrukt staan met een korreltje zout nemen, maar... als dit korreltje iets meer smaak aan dat huwelijk bijbrengt, waarom zouden we het er niet bijnemen? Naast liefde, zijn humor, verdraagzaamheid en vergevingsgezindheid soms ook een zeer goede ingrediënten.
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht