ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Het zoete gif van de schorpioen

Originele titel: O doce veneno do escorpiao

Bruna Surgistinha

Het zoete gif van de schorpioen Type: Paperback
Uitgever: Unieboek
Gewicht: 190 gram
Aantal Pagina's: 144
ISBN: 90-269-8567-3
ISBN-13: 978-90-269-8567-6
Categorie: Erotiek & Sensualiteit
Richtprijs: € 12,95

Korte InhoudDe 21 jarige ex-callgirl Bruna Surfistinha vertelt na drie jaar en duizend klanten openhartig over haar seksuele avonturen met mannen, vrouwen en stellen. Bruna Surfistinha werd een celebrity in Brazilië, haar boek werd een ongekende rage. Vier van de vijf lezers zijn vrouwen op zoek naar tips en nieuwe technieken.

Bruna Surfistinha is een van de bekendste internetpersoonlijkheden van Brazilië. Haar weblog heeft dagelijks dagelijks duizenden bezoekers die genieten van Bruna's pikante verhalen.

Inclusief: 'De verboden verhalen van Bruna Surfistinha': de meest sappige verhalen, fantasie en tips achter in het boek zijn niet voor niets afgeplakt...

In Brazilië werden meer dan 350.000 exemplaren verkocht in een paar maanden.

Uittreksel


Blz. 5: De intercom. Daar is hij! Ik laat hem boven komen. Terwijl hij de lift neemt, check ik de laatste details: haren geborsteld, huid lekker geurend, mond klaar voor wat er maar komt. In de slaapkamer wacht het bed, het licht is gedimd. Om de sfeer compleet te maken, zet ik een cd op (als hij saai is ballads, of techno om hem wat op te peppen; is hij leuk, dan bij voorkeur Jota Quest, Emerson Nogueira, iets meer romantisch). Ik draag een uitdagend kort rokje met een topje waarin mijn borsten goed uitkomen. Alles gemakkelijk uit te trekken. Of te láten uittrekken. Ik draag hooggehakte sandaaltjes. Niet dat het mij iets uitmaakt dat ik klein ben, dat hoort bij mijn charme. Hij belt aan. Ik doe open. Hij komt binnen. Hij geeft me een kus op mijn wang en stelt zich voor, want het is zijn eerste keer met mij. Ik zeg ook mijn naam, al is dat niet nodig. Ik pak zijn hand en neem hem mee naar de bank. Het gesprek begint in een verliefd sfeertje maar algauw hebben we het over hoerenzaken.

'Vandaag wil ik je flink onder handen nemen, van achteren.'

'Maar wil je in mijn kutje of mijn kont?'

'Ik wil alles,' antwoordt hij in mijn oor, terwijl hij zijn hand over mijn dijen laat gaan.

Hijgend laat hij zijn mond over mijn hals glijden; ik voel zijn ongeschoren baard terwijl ik met mijn hand tussen zijn benen voel hoe hij steenhard wordt. Met één ruk trekt hij mijn topje naar beneden en mijn borsten springen eruit. Ik laat toe dat hij ze stevig maar liefdevol vastgrijpt, als iemand die een nieuw speeltje ontdekt. Mijn tepels richten zich op door de brutale tong die eromheen cirkelt. Ik voel zijn warme, hortende ademhaling. Hij likt eerst mijn ene borst en dan de andere, brengt ze met zijn handen naar elkaar toe en wil zijn mond ermee vullen als een gulzig kind. In de chaos van kleren die haastig worden uitgetrokken, trekt hij mijn slipje naar beneden en gaat met zijn mond tot aan mijn navel. Hij stopt en kijkt me met een ondeugende blik aan.

'Wil je dat ik je lik?'

'Ja.'

'Nu of later?'

'Dat moet jij weten... het is jouw tong.'

'Maar het is jouw kutje.'

'Dan wil ik het nu.'

Ik kom heftig klaar, zonder er moeite voor te hoeven doen. Het was echt lekker. En we zijn nog maar net begonnen. We gaan snel de smalle wenteltrap op die uitkomt in mijn slaapkamer. Hij doet geroutineerd een condoom om, zodat hij optimaal gebruik kan maken van mijn honingzachte kutje, en we doen het keurig netjes in de missionarishouding.

'Kom op me zitten,' zegt hij na een tijdje.

Eerst ga ik schrijlings op hem zitten en dan, met hem helmaal in me, keer ik me met mijn billen naar hem toe. Het duurt niet lang of hij gaat uit me en vraagt me om het op mijn beurt met mijn mond bij hem te doen. Ik pijp hem tot hij klaarkomt, terwijl hij zachtjes mijn lange haar vastgrijpt.

We hebben nauwelijks tijd voor een gesprekje. Met mijn mond reanimeer ik zijn kleine jongen. In een extatisch standje 69 begint hij met mijn achterste te spelen. Dat windt me op. Ik aarzel niet en klim op hem. Hij zit helemaal in mijn anus en tilt me zo op en dwingt me op handen en knieën. Aan het eind vraagt hij om nog eens in mijn mond te mogen klaarkomen. Dat vind ik goed. De cd is bijna op hetzelfde moment afgelopen als onze tweede keer. Game over. Het einde van de cd is het signaal dat zijn uur met mij voorbij is. Als hij wil, kan hij douchen, hij betaalt het afgesproken bedrag en...

'Tot ziens.'

Zonder een vervelend gevoel. De volgende is aan de beurt. Dienst geleverd, betaling ontvangen (en heel discreet nageteld, zonder dat hij het ziet natuurlijk). Hij was mijn eerste klant van de dag, er komen er nog vijf. Met minder dan een uur en een douche tussen de ene en de andere klant, heb ik nauwelijks tijd om bij te komen. Ik werk liever alles achter elkaar af zodat ik gauw mijn doelstelling haal, vijf klanten per dag, en zo snel mogelijk vrij ben. Vandaag loopt alles volgens de planning. Als ik te laat ben, of mijn klant te laat is, moet de volgende beneden in de foyer wachten. Tot alles weer van voren af aan begint.

Het aankomstritueel, de checklist voor mijn lichaam en de kamer zodra de intercom gaat, is voor iedereen hetzelfde. De volgende klant is van de verlegen soort, zo'n man die je bij de hand moet nemen en moet helpen om het met je te doen. Een mechanisch nummer. Met hem kan ik niet klaarkomen, want het neuken verloopt gespannen - voor ons allebei. De derde, zo'n typisch ondeugend joch, bezit voldoende energie (en snelheid) om het drie keer met me te doen.

Aangezien hij al voor de derde keer bij me is, heb ik hem de bijnaam 'konijntje' gegeven - maar dat weet hij niet. Hij is zo snel dat ik geen kans krijg om klaar te komen. Dat geeft niet: we mogen elkaar graag en kletsen altijd heel wat af.

Recensie

door Tsenne Kikke
Dit boekje is heel open en eerlijk geschreven en waarin de memoires van een voormalige Braziliaanse prostituee wordt beschreven. Het beschrijft vervelende maar ook leuke dingen. Hoe Bruna in dit leven terecht is gekomen maar ook dat ze uiteindelijk haar droom achternajaagt door te gaan studeren aan de universiteit. Ze volgt nu een studie psychologie naar het schijnt.

In dit boekje lees je niet echt over gewelddadige incidenten. Je krijgt gewoonweg een korte rondleiding in het leven van een callgirl en in samenspraakg met een beetje verbeelding kan een mens in het eigen hoofd dingen tot leven brengen... Kortom: niets met spiritualiteit te maken, maar voor elk menstype bestaat er nu eenmaal een aanbod.
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht