ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Het goede seksboekje

Originele titel: The good sex guide

Paula Haal & Julian Slowinski

Het goede seksboekje Type: Hardcover
Uitgever: Unieboek
Gewicht: 410 gram
Aantal Pagina's: 143
ISBN: 90-269-6115-4
ISBN-13: 978-90-269-6115-1
Categorie: Seksleven
Richtprijs: € 13,5

Korte Inhoud


Een goed en bevredigend seksleven is voor iedereen weggelegd. ‘Het goede seksboekje’ laat je zien hoe jij en je partner kunnen genieten van intimiteit. Je moet bereid zijn om liefdevol te zijn, om er voor open te staan en om avontuurlijk te zijn. De do’s en don’ts: de adviezen in dit boekje leiden tot gepassioneerde nachten. Als je het gevoel hebt dat je seksleven wel wat extra’s kan gebruiken, is dit boekje voor jou bedoeld. Talloze suggesties om de lust op te wekken en de passie aan te wakkeren. En ben je bang dat seks een beperkte houdbaarheidsdatum heeft? Vergeet het maar!

Uittreksel


Blz. 10: Wat zou je antwoorden als ik je zou vragen een definitie te geven van seks? Zou je kiezen voor een fysieke definitie – ‘gemeenschap’ of ‘intiem lichamelijk contact’? Of zou je kiezen voor een emotionele uitleg – ‘liefde’ of ‘een uiting van genegenheid’? Misschien kom je met een holistische definitie als ‘erotisch genot’ of ‘sensueel samenzijn’. Maar je kunt ook zeggen wat seks voor jou betekent – ‘de ultieme vorm van intimiteit’, of ‘een bijzondere band tussen twee mensen die van elkaar houden’.

En hoe denk je dat je partner dezelfde vraag zou beantwoorden? Zou zijn of haar antwoord lijken op dat van jou? Of zou het juist totaal anders zijn?

Natuurlijk bestaan er geen goede en foute antwoorden. Seks betekent voor iedereen iets anders en he definitie verandert tijdens een relatie en je leven. Seks is geen levenloos iets of een onveranderlijke persoonlijke kwaliteit. Het is een complexe combinatie van gedachten, emoties, gedragingen en sensaties die onlosmakelijk zijn verbonden met de relatie die je met je geliefde hebt.

Recensie

door Tsenne Kikke
Het is een natuurlijke drang: elke mens streeft naar een goed of beter seksleven. Maar de meesten onder ons hebben het soms veel te druk, of we zijn soms té gestrest, resulterend in het feit dat we moeilijkheden ondervinden om het vuur van een jarenlange relatie brandende te houden. Dit boekje, weliswaar van het betere genre, bevat tips en adviezen om de intimiteit op topniveau te brengen en het daar te houden.
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht