ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

hm 2005

Diverse auteurs

hm 2005 Type: Paperback
Uitgever: Unieboek
Gewicht: 979 gram
Aantal Pagina's: 320
ISBN: 90-269-2953-6
ISBN-13: 978-90-269-2953-3
Categorie: Lifestyle & vrije tijd
Richtprijs: € 15

Korte Inhoud


hm is een vondst, bij toeval gevonden of ontmoet. hm is een vondst, bij toeval ontdekt.

hm brengt ons voorspoed en fortuin, althans in geestelijk opzicht, aangezien wij vóór het vinden van hm nog niets eens op de hoogte waren van het bestaan ervan. In een wereld waar het leven zijn ankers dreigt te verliezen, zijn wij op zoek naar schoonheid en mythen, de mythen die bij deze tijd horen. Want de wereld waarin wij nu leven, de overvloed aan informatie en beeld, laat weinig ruimte voor het prettige onverwachte. Hm is een vondst, bij toeval ontdekt. Wij dachten dat het geluk zijn grenzen had en zie... daar opent zich weer een nieuw perspectief. Het resultaat van onze zoektocht is hm 2005. U kunt voortaan jaarlijks genieten van onze mooie en bijzondere vondsten.

Driehonderdtwintig pagina’s over gevonden schoonheid. Redacteuren en fotografen hebben gezocht en gevonden. Bij toeval ver weg en soms per ongeluk dichtbij. hm gaat over verrassende mensen, die hun droom realiseerden. hm gaat over landschappen anders bekeken. hm gaat over toen en nu. hm gaat over steden. hm ziet waar anderen aan voorbij gaan. hm vindt. Bij toeval? Ach wie weet en wat doet het er ook toe.
hm verschijnt elk jaar in oktober en is het ideale geschenk. Voor uzelf of uw naaste.

www.hm-info.nl
www.standaarduitgeverij.be


Uittreksel


Recensie

door Tsenne Kikke
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht