ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

De acht grote lessen van de natuur

Originele titel: The Eight Master Lessons of Nature

Gary Ferguson

De acht grote lessen van de natuur Type: Paperback
Uitgever:
Gewicht: 350 gram
Aantal Pagina's: 240
ISBN: 90-2590-733-4
ISBN-13: 978-90-2590-733-4
Categorie: Natuur & tuinieren
Richtprijs: € 21,99

Korte Inhoud


Er heerst een groot verlangen om meer in harmonie met de natuur te leven. Gary Ferguson laat zien hoe we opnieuw in contact kunnen komen met die natuur. Hij beschrijft aan de hand van nieuwe, wetenschappelijke inzichten dat we zélf natuur zijn, maar dat zijn vergeten.

In acht lessen leren we van bomen, insecten, dolfijnen en andere natuurverschijnselen hoe we weer in contact komen met Moeder Natuur. Ferguson schreef een opwindend boek dat ons achterlaat met een gevoel van hoop en levenslust.

Gary Ferguson: "Het is wel degelijk mogelijk onze relatie met de wereld om ons heen te herstellen; als we dat doen, bevrijden we een intelligentie die zich al miljoenen jaren lang ontwikkelt. De reis begint met acht lessen – elke les is een raam waardoor je tegelijkertijd zowel naar buiten als naar binnen kunt kijken. Dat levert een heel andere werkelijkheid op dan die waarmee we al vele jaren genoegen hebben genomen."

Gary Ferguson (1956) schreef meer dan twintig boeken over ecologie en wildlife. Zijn werk gaat met name over de vraag hoe de mens interacteert met de natuur. 'De acht grote lessen van de natuur' is zijn eerste boek in Nederlandse vertaling.

Uittreksel


Sorry, geen recensiewerk beschikbaar.

Koop dit boek bij


Bestellen
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht