ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Business spiritualiteit Scheurkalender 2011

Diversen

Business spiritualiteit Scheurkalender 2011 Type: Ringbound
Uitgever: Ten Have
Gewicht: 505 gram
Aantal Pagina's: 384
ISBN: 90-259-6065-0
ISBN-13: 978-90-259-6065-0
Categorie: Kalenders
Richtprijs: € 15,9

Korte Inhoud


Elke dag inspiratie op je werk ... Iedere dag inspirerende teksten die je hart raken, Positieve en prikkelende citaten om (weer) zin in je werk te krijgen. Korte momenten van reflectie om vervolgens met passie besprekingen te voeren of verdieping aan te brengen in de relaties met je collega's. Plus uitdagende motto's om juist ontspannen in je werk te staan en het wat te relativeren. Helder, praktisch, persoonlijk en zeer inspirerend! Business spiritualiteit werkt iedere dag.

Helder, praktisch, persoonlijk en zeer inspirerend! Business spiritualiteit werkt iedere dag

In deze verrassende scheurkalender leggen kopstukken uit profit- en non-profitorganisaties, businessauteurs, coaches en managementtrainers hun spirituele bronnen bloot, Waar halen zij hun inspiratie vandaan en hoe passen ze hun inzichten toe in de dagelijkse praktijk op de werkvloer, zonder 'zweverig' te worden? Ze lichten de dagelijkse citaten toe aan de hand van eigen ervaringen.

Uittreksel


De crisis van de afgelopen jaren heeft duidelijk gemaakt dat veel zekerheden waarin we geloofden, schijnzekerheden bleken te zijn.

Bij veel mensen heeft dit geleid tot angst. Een angst die voortvloeit uit het verlangen om het leven onder controle te willen houden.

We hebben een illusie van zekerheid gecreëerd en van ons bestaan een fata morgana gemaakt. Iedere keer als we dichtbij kwamen, bleek ons geluk verder weg te liggen.

Vrijer van angst zijn betekent dat we ons niet afhankelijk maken van zekerheden die ons juist onvrij maken, en ons niet laten obsederen door onze verwachtingen. Juist het onverwachte biedt een kans om onze scheppingskracht aan te boren en vrij te zijn. Door het onvoorspelbare kunnen we ons weer heroriënteren op dat wat waardevol is.

Gert van Santen - manager adviesteam ZIN in werk, auteur van 'Het verborgen gezicht van leiderschap'.

Recensie

door Tsenne Kikke
Veel extra uitleg hoeft hier niet aan te worden toegevoegd. Het is een meest inspirerende scheurkalender met elke dag op de voorzijde een prachtige citaat en op de achterzijde een kort stukje tekst, niet enkel en alleen om te worden gelezen maar ook om het te laten bezinken en erover na te denken, of na te praten.

In deze meest interessante kalender zijn bijdragen opgenomen van: Brigitte van Baren, Han Bekkers, Robert Benninga, José de Boer, Frank Bosman, Nicolien Bot, Theo Buijsrogge, Maria Cliteur, Natasha van Dalen, Marjan van Dasselaar, Percy Dens, Eelco van den Dool, Vincent Duindam, Eknath Easwaran, Yolande Eijgenstein, Marie-José Falke, Madeleine Gimpel, Beyke Goris, Janke Greving, Patty Harpenau, Rogier Hufnagel, Denise Huist, Geke Kiers, Huib Klamer, Eric Koenen, Tanni Koens, Bikram Lalbahadoersing, Marjan van Lier, Debbie Molhuizen, Petra Pronk, Ineke Rabbering, Marjolein Rikmanspoel, Robert Rosenboom, Olaf Rutten, Gert van Santen, Lenette Schuijt, Dave Schut, Ab Straatrnan, Saskia Teppema, Donatus Thöne, Hermine Tien, Tijn Touber, Marianne Velten, Myrtle Vos, Cees Waaijman, Iteke Weeda, Hans Wapereis en Kees van Zijtveld.
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht