ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

De kracht van kabbala

Originele titel: The power of kabbalah

Yehuda Berg

De kracht van kabbala Type: Paperback
Uitgever: Ten Have
Gewicht: 298 gram
Aantal Pagina's: 246
ISBN: 90-259-5482-0
ISBN-13: 978-90-259-5482-6
Categorie: Magie & Kabbala
Richtprijs: € 19,9

Korte Inhoud


Verbeter de kwaliteit van je leven met kabbala. De Amerikaanse rabbijn Yehuda Berg laat zien dat daar niets ingewikkelds of geheimzinnigs aan is. Eenvoudig en praktisch maakt deze kabbalist en autoriteit op het gebied van deze joodse mystiek mensen vertrouwd met de geheimen van de kabbala. Volgens de auteur geeft de kabbala een antwoord op de grote levensvragen.

Uittreksel


Blz. 51: Daarom is het derde kabbalistische principe: wat een mens werkelijk verlangt van het leven is spiritueel Licht! Maar vreemd genoeg jagen we ons hele leven lang materiële zaken na!

Laten we eens kijken naar een heel tastbaar iets: geld. Stel je een persoon voor met een aandelenportefeuille van 20 miljoen dollar, die in een enkele nacht 15 miljoen verliest door een beurscrash. Vergelijk dat eens met iemand die een aandelenportefeuille bezit van 20.000 dollar, die opeens 80.000 dollar verdient door een koersstijging. Wie van de twee gaat naar bed met een groter gevoel van zekerheid? Degene die aan het einde van die dag 5 miljoen bezit, of degene die slechts 100.000 dollar heeft als hij naar bed gaat?

Dit voorbeeld maakt duidelijk dat we uiteindelijk niet naar materiële zekerheid zoeken. Wat we zoeken is spirituele energie, de zekerheid uit de 99 procent wereld.

Recensie

door Tsenne Kikke
Dit is een goed boek over de basistheorie en -praktijk van de belangrijkste basisprincipes van de Joodse kabbala. Het is een aanvullend boek over dit thema. Met andere woorden... als je écht een beginneling bent, dan zijn er betere boeken hiervan op de markt. Dit boek werkt inspiratief en is eerder weggelegd voor de lezer die reeds een grondige basiskennis van de kabbala heeft.
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2023 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht