ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

De stiefvader

Originele titel: No place like home

Mary Higgins Clark

De stiefvader Type: Paperback
Uitgever: Luitingh - Sijthoff
Gewicht: 467 gram
Aantal Pagina's: 350
ISBN: 90-245-5366-0
ISBN-13: 978-90-245-5366-2
Categorie: Horror, Thriller & Detective
Richtprijs: € 14,95

Korte Inhoud


Toen ze tien jaar oud was, schoot Liza Barclay haar moeder dood. De rechtbank oordeelde dat het een ongeluk was, maar haar stiefvader beweerde dat het een opzettelijke daad was en de pers gaf hem gelijk. Meer dan twintig jaar later keert Liza, die haar naam in Celia heeft veranderd, terug naar het huis van haar ongelukkige jeugd. Daar schuilt nog altijd een dodelijk geheim.

Uittreksel


Blz. 12: Ik, Celia Foster Nolan, voorheen Lizzie Barton, het kind dat door de sensatiebladen 'Kleine Lizzie Borden' gedoopt werd, ben nauwelijks herkenbaar als dat kleine meisje met het mollige gezicht en goudblonde haren dat vrijgesproken, maar niet van blaam gezuiverd werd voor het opzettelijk doden van haar moeder en poging tot moord op haar stiefvader.

Mijn tweede echtgenoot, Alex Nolan, en ik zijn nu zes maanden getrouwd. Ik verkeerde in de veronderstelling dat we mijn vier jaar oude zoon, Jack, vandaag mee zouden nemen naar een paardenconcours in Peapack, een welvarend stadje ten noorden van New Jersey, toen Alex ineens de afslag nam naar Mendham, een aangrenzend stadje. Toen pas vertelde hij me dat hij een geweldige verrassing had voor mijn verjaardag en nam hij de weg naar dit huis. Alex parkeerde de auto en we gingen naar binnen. Jack staat aan mijn arm te trekken, maar ik sta als bevroren. Levendig als hij is, zoals de meeste vierjarigen, wil hij het huis gaan verkennen. Ik laat hem gaan, en in een flits is hij de kamer uit en rent hij door de gang.

Recensie

door Tsenne Kikke
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht