ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Belofte maakt schuld

Originele titel: Honeymoon

James Patterson

Belofte maakt schuld Type: Paperback
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Gewicht: 524 gram
Aantal Pagina's: 300
ISBN: 90-229-8927-5
ISBN-13: 978-90-229-8927-2
Categorie: Horror, Thriller & Detective
Richtprijs: € 14,95

Korte Inhoud


Wanneer een jonge vermogensbeheerder op mysterieuze wijze om het leven komt, verdenkt FBI-agent John O'Hara ogenblikkelijk de verloofde van het slachtoffer. Het is namelijk niet de eerste keer dat een van Nora Sinclairs partners een plotselinge dood sterft. O'Hara krijgt de opdracht Nora's gangen na te gaan. Maar terwijl het net rond Nora zich sluit, krijgt O'Hara een meer dan gezonde belangstelling voor de bloedmooie weduwe... Met andere woorden: wanneer hij goed bezig is met haar te vangen in zijn net, lijken de gevoelens te keren, en de gevoelens voor Nora krijgen een andere opvulling. Het wordt een lopen op een vlijmscherpe snede tussen liefde en waarheid... , en blijkt ook voor hem dat er voldoende twijfels zijn en dat er mogelijkerwijze een andere dader dient gevonden te worden. En met de eigen stijl van Patterson gaan we op zoek naar de waarheid, die in dit boek wel een zeer merkwaardige wending aanneemt. Want als Nora niet de schuldige is, zijn er toch wel andere zaken die moeten leiden tot de echte dader of daders. En het is overduidelijk dat er heel wat zaken zijn die duidelijk verstopt bleven voor het onderzoek.

In zijn nieuwe, explosieve thriller Belofte maakt schuld houdt James Patterson de lezer in spanning tot aan de laatste, dodelijke kus. Een geloofwaardige plot, die je meesleept in een zeer spannend avontuur, en je niet meer loslaat tot de laatste bladzijde is omgedraaid. Patterson heeft ons weerom niet ontgoocheld. Het blijft steeds uitkijken naar het volgende werk van deze auteur, die je op een luchtige wijze een plezante plot weet te brengen. De filmrechten van deze bestseller werden dan ook direct verkocht aan Gary Fleder, de regisseur van de Grisham-verfilming Runaway Jury.

Uittreksel


Blz. 30: "Een groot glas water en een aspirientje. Dat was het preventieve medicijn dat ze altijd slikte als ze wat gedronken had bij de etentjes met Elaine en Allison. Nora werd nooit dronken. Ze gruwde van het idee dat ze zichzelf niet meer in de hand zou hebben. Maar dankzij de vrolijke sfeer en het goede gezelschap van haar vriendinnen was ze na vanavond toch behoorlijk aangeschoten.
Twéé glazen en twéé aspirientjes.

Daarna trok ze haar katoenen pyjama aan en trok de onderste la van de ladekast op haar slaapkamer open. Onder een stapeltje kasjmieren truien van Polo lag een fotoalbum verstopt.

Nora sloot de la weer en deed alle lichten uit, op de lamp op haar nachtkastje na. Ze klom in bed en sloeg de eerste bladzijde van het album open."

Recensie

door Tsenne Kikke
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht