ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Websites maken voor senioren

Jeroen Teelen

Websites maken voor senioren Type: Hardcover
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Gewicht: 988 gram
Aantal Pagina's: 316
ISBN: 90-229-4970-2
ISBN-13: 978-90-229-4970-2
Categorie: Computers & informatica
Richtprijs: € 27,5

Korte Inhoud


De laatste jaren hebben steeds meer mensen hun eigen website op internet. Een persoonlijk visitekaartje met foto’s van de laatste vakantie of uitgebreide informatie over hun hobby. Voor het maken van een dergelijke homepage hebt u geen ingewikkelde programma’s nodig en hoeft u helemaal geen whizzkid te zijn. Aan dit boek en de bijbehorende software hebt u genoeg.

Met duidelijke voorbeelden en heldere stap-voor-stapinstructies maakt u uw eigen website over uw favoriete onderwerp. U kunt kiezen uit een aantal basisontwerpen en deze aanpassen aan uw eigen smaak, of zelf een ontwerp maken. Voeg tekst, afbeeldingen, hyperlinks en muziek toe en deel uw website in zoals u dat wilt. Van het eerste ontwerp tot het daadwerkelijk online plaatsen van uw website, alles wordt stap voor stap uitgelegd. Inclusief het aanmelden bij zoekmachines, zodat uw website ook gevonden kan worden door anderen.

Op de cd-rom bij dit boek staat het programma Eigen Homepage. Dit is een compleet programma voor het bouwen van een website. Het programma bevat naast thema-websites ook een aantal animaties en spelletjes die u kunt gebruiken in uw website.

Systeemvereisten:
Pentium 233 MHz of hoger met 64MB RAM
Minimaal Windows 98
Grafische kaart, schermresolutie 800 x 600
Cd-romspeler, muis, 16 bits geluidskaart
Minimaal 150 MB vrije ruimte op de vaste schijf
Internet Explorer 4.X of Netscape 4.X
Toegang tot internet en eigen ruimte op een internetserver

Inclusief compleet software-pakket ter waarde van 15,95 euro.

Uittreksel


Blz. 15: Bij dit boek vindt u een cd-rom met daarop het computerprogramma Eigen Homepage. Om de handelingen uit dit boek goed te kunnen uitvoeren en om de oefeningen te kunnen maken heeft u dit programma nodig. In bijlage 1 leest u hoe u het programma weer kunt verwijderen.

Wanneer het programma nog niet op uw harde schijf staat, zult u het eerst moeten installeren. Voor het installeren van Eigen Homepage wordt gebruik gemaakt van een wizard. Deze wizard maakt voor u het installatieproces gemakkelijker.

Recensie

door Tsenne Kikke
De aanpak is goed, eenvoudig, begrijpelijk en overzichtelijk waarbij de bijgevoegde cd-rom natuurlijk een zeer belangrijke rol speelt. Enkel de titel van het boek is verwarrend: of, het verwijst naar het maken van een website bestemd voor senioren... of, het zegt op een zeer diplomatieke manier dat senioren '€˜totaal onbekwaam'€™ zijn en énkel dit boek nodig hebben. Met andere woorden: als je geen senior bent, heb je dit boek niet nodig, wél een ander. Natuurlijk tillen we er niet al té zwaar aan, doch om datgene wat krom is, toch ietwat recht te zetten, schrijven we: dit boek is voor iedereen bestemd, voor eenieder die graag een eigen website wenst samen te stellen, zowel dus voor jong en oud.
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht