ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Anders denken, anders leven

Originele titel: Mental technology

Barbara Berger

Anders denken, anders leven Type: Hardcover
Uitgever: De Boekerij
Gewicht: 255 gram
Aantal Pagina's: 145
ISBN: 90-225-4130-4
ISBN-13: 978-90-225-4130-2
Categorie: Heilzaam Denken
Richtprijs: € 15,5

Korte Inhoud


Hoe komt het dat sommige mensen altijd lijken te mazzel en terwijl anderen altijd pech hebben? In Anders denken, anders leven geeft Barbara Berger antwoord op deze belangrijke vraag. Het zijn je gedachten die je ervaringen scheppen en de wijze waarop je hersenen werken, kun je veranderen. Zonder deze kennis is het onmogelijk om het leven te creëren datje werkelijk voor jezelf wenst.

Als onze geest een computer was, zou dit boek de software zijn waarmee de lezer zijn denken en zijn leven in positieve zin kan veranderen. Deze revolutionaire ontdekking kan het leven in de 21ste eeuw voor iedereen een stuk prettiger maken.

Barbara Berger is Amerikaanse maar woont al jaren in Kopenhagen. Ze heeft negen boeken geschreven over het ontwikkelen van het menselijke potentieel en is bestsellerauteur in Scandinavië. Ze reist veel en geeft lezingen en unieke workshops over spirituele wijsheden en praktische psychologische technieken.

Uittreksel


Blz. 31: Als je eenmaal weet en begrijpt dat het denken de ‘oorzakelijke’ factor is, dat het denken de reden en oorzaak is achter alles wat je ervaart, zul je begrijpen waarom het zo belangrijk is om juist te denken.

Jij bent de enige denker in jouw geest en dat betekent dat er niemand anders voor jou kan denken. Dit is de heerlijkste ontdekking die iemand ooit kan doen. Het is de sleutel tot vrijheid, de snelste weg. Je vermogen te kiezen waar je aan wilt denken maakt je een vrij individu. Als je niet voor jezelf zou kunnen denken, zou je niet vrij zijn. Niemand anders kan in jouw geest kruipen en voor jou denken. Denk hier eens over na. Mensen kunnen fysiek en psychisch geweld gebruiken om andere mensen te dwingen van alles te doen of te zeggen. Maar niemand kan in de geest van een ander mens kruipen en voor hem denken.

Als je dit eenmaal begrijpt, zul je nooit meer kunnen zeggen dat jij op een bepaalde manier denkt omdat de regering zegt dat je zo moet denken, of omdat je man dat zegt, of omdat je moeder dat zegt. Wat iemand anders ook zegt dat je moet zeggen of doen, jij kunt nog altijd denken wat je zelf wilt.

Recensie

door Tsenne Kikke

In dit boekje draait alles rondom de uitspraak: 'Het zijn je gedachten die je ervaringen scheppen'. Het heeft een krachtige inhoud en het zal jouw denken positief inspireren, gegarandeerd!

Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht