ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

De huizen van de ziel

Originele titel: Soul signs, an elemental guide to your spiritual d

Rosemary Altea

De huizen van de ziel Type: Paperback
Uitgever: De Boekerij
Gewicht: 337 gram
Aantal Pagina's: 238
ISBN: 90-225-3967-9
ISBN-13: 978-90-225-3967-5
Categorie: Sjamanisme
Richtprijs: € 16,5

Korte Inhoud


Waarom kies ik altijd dezelfde soort partner uit?
Waarom doet hij/zij altijd zo bazig?
Waarom kunnen ze niet zijn zoals ik?
Waarom lukt het me niet meer te zijn dan zij?
Waarom ben ik zoals ik ben?

Hoe vaak stellen we onszelf dit soort vragen? Hoe vaak ergeren we ons omdat iemand anders ons niet begrijpt of omdat we een ander niet kunnen volgen? Waarom vinden we het soms zo moeilijk mensen, inclusief onszelf, te accepteren?

Deze vragen en nog vele andere komen in dit prachtwerk aan bod? En, natuurlijk geeft Rosemary Altea ons, op haar manier, er de nodige antwoorden op. Geïnspireerd door Grijze Arend, haar geleidegids, geeft ze ons een duidelijk beeld van de dertien verschillende zielstypen. Het is ons zielstype dat bepaalt wie we zijn, tot wie of wat we ons aangetrokken voelen, waarom we handelen en waarom sommige dingen of mensen altijd weerstand bij ons oproepen. Haar werk geeft ons een helder beeld van wie we in essentie zijn.

Uittreksel


Blz. 15: "Iets meer dan vijf jaar geleden kwam ik voor het eerst met het onderwerp van huizen van de ziel ofwel zielstypen in aanraking. De eerste keer dat Grijze Arend er iets over zei was ik meteen gefascineerd. Gezien het feit dat ik al meer dan twintig jaar met de geestenwereld werk, lijkt het misschien vreemd dat ik nog niet over deze belangrijke spirituele kennis beschikte. De reden is simpel: ik was er gewoon nog niet klaar voor geweest en Grijze Arend wist dat."

Recensie

door Tsenne Kikke
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht