ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Zeven wegen naar overvloed

Lisette Thooft

Zeven wegen naar overvloed Type: Hardcover
Uitgever: De Boekerij
Gewicht: 267 gram
Aantal Pagina's: 164
ISBN: 90-225-3925-3
ISBN-13: 978-90-225-3925-5
Categorie: Lifestyle & vrije tijd
Richtprijs: € 12,5

Korte Inhoud


Eindelijk weer eens literatuur om écht van te genieten! Lisette Thooft laat ons duidelijk zien dat er diep in elk van ons een speciaal gevoel aanwezig is, afkomstig uit een onuitputtelijke bron. Dit gevoel komt uit ons diepste binnenste, uit onze geest, uit ons talent voor overvloed. Want ja, daar gaat het om: in onszelf sluimert een overvloedsgevoel, klaar om wakker gemaakt te worden. En, enkel jij kunt daarin slagen! Hoe? Lisette Thooft geeft je de nodige inspiratie, geput uit haar persoonlijke ervaringswereld. Ze beschrijft alles in een eenvoudige, duidelijke, en frisse taal. Zo schrijft ze , bijvoorbeeld, dat veel geld verdienen, krijgen, erven, stelen of winnen, de énige dingen zijn die je niét hoeft te doen op je reis naar overvloed. Van veel geld verdienen word je niet waarachtig rijk. Het gevoel van welbehagen waar wij naar op zoek zijn, is niet te koop, zelfs niet voor een biljoen. Geld is een bijzonder onbetrouwbare route naar dat tintelende gevoel van innerlijke rijkdom. Veel rijke mensen zijn alleen maar arm met een hoop centen. Met andere woorden: misschien lees je dit boek omdat je geldzorgen hebt, schrijft ze: wees gerust, ook met een koffer vol geldzorgen kun je op reis gaan naar overvloed.
Het is een ware Innerlijke Reisgids aangevuld met sprankelende anekdotes, boeiende feiten en handige tips. Kortweg: een aanrader!

Uittreksel


Blz. 24: De Soefi-dichter Roemi zei het zo: “Als ik dat waarnaar ik verlang, achterna ren, zijn mijn dagen een hel van stress en angst: als ik stilzit op mijn eigen plek van geduld, vloeit alles wat ik nodig heb naar me toe, zonder moeite. Hieruit heb ik begrepen dat datgene waarnaar ik verlang, ook verlangt naar mij, naar mij op zoek is en mij probeert aan te trekken; als het me niet naar zich toe kan lokken, moet het wel naar mij toe komen. Hierin ligt een diep geheim verborgen voor mensen die het begrijpen.”

Recensie

door Tsenne Kikke
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht