ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Clean mind, clean body

Originele titel: Clean mind, clean body

Tara Stiles

Clean mind, clean body Type: Paperback
Uitgever:
Gewicht: 450 gram
Aantal Pagina's: 225
ISBN: 90-2158-425-5
ISBN-13: 978-90-2158-425-6
Categorie: Yoga
Richtprijs: € 20,99

Korte Inhoud


Tara Stiles, met fans en volgers over de hele wereld, deelt haar vierweekse detox-methode om ieders leven aanzienlijk te verbeteren. Dit is geen gewone detox van het lichaam, het is ook een reiniging van geest en ziel.
In 28 dagen veranderen dagelijkse routines en gewoontes. Deze praktische detox is niet moeilijk en kan door iedereen thuis worden gedaan. Een unieke resetknop, een ervaring in mentale en fysieke selfcare.
Tara helpt met haar detox iedereen met een druk leven die zoekt naar een betere manier om alles gedaan te krijgen en gedurende dat proces zich beter te voelen.

Tara Stiles bewandelt al jaren haar eigen weg als het om een gezonde levensstijl gaat en moedigt haar lezers aan hetzelfde te doen. Ze ontwikkelde Strala Yoga, een vorm van yoga die inspiratie ontleent aan tai chi en traditionele Japanse en Chinese geneeskunde. The New York Times noemde haar een ‘yoga-rebel’.

Uittreksel


Een levensveranderende detox voor lichaam en geest die jouw dagelijkse routine en jouw gewoontes zal veranderen. De meesten van ons zijn voortdurend verbonden met onze telefoons en e-mail, overwerkt en inactief op onze kantoorbanen, en niet in contact met wat ons lichaam en onze hersenen echt nodig hebben. ‘Clean Mind, Clean Body’ is de ultieme reset-knop, een meeslepende ervaring in mentale en fysieke zelfzorg.

In ‘Clean Mind, Clean Body’, leidt Tara lezers op een 4-weekse detox voor lichaam, geest en ziel dat gemakkelijk thuis kan worden gedaan, en dat omvat:

Week 1 - Mentale schoonmaak - Elimineer giftige relaties, creëer een thuisheiligdom, en trek de stekker uit apparaten.

Week 2 - Spirituele schoonmaak - Ga mediteren, doe het rustiger aan en leef met intentie.

Week 3 - Verander de wijze waarop je eet - Omarm een Oost-Met-West dieet, eet schoon en houd van je lichaam.

Week 4 - Verander de wijze waarop je beweegt - Herdefinieer lichaamsbeweging, ga naar buiten, en omarm de kracht van rust. Boordevol gevuld met oude genezingspraktijken die zijn aangepast voor het moderne leven en regels voor een schoon leven, is ‘Clean Mind, Clean Body’ jouw persoonlijke blauwdruk voor fysieke en spirituele afstemming.

 

Recensie

door Tsenne Kikke

Koop dit boek bij


Bestellen
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht