ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Guiness World Records 2006

Originele titel: Guiness World Records 2005

Diverse auteurs

Guiness World Records 2006 Type: Hardcover
Uitgever: Kosmos
Gewicht: 1350 gram
Aantal Pagina's: 288
ISBN: 90-215-8042-X
ISBN-13: 978-90-215-8042-5
Categorie: Weetjes allerlei
Richtprijs: € 24,95

Korte Inhoud


- De Bestseller is terug... met MEER RECORDS dan ooit!
- En... is er nog nieuws?
- Wie is de beste skateboarder ter wereld?
- Wie heeft de grootste voeten in de wereld?
- Wat is het meest gedownloade nummer ooit?
- Welke vrouw heeft de langste baard?
- Voor al deze antwoorden en nog veel meer... kijk snel in het boek!
- Deze uitgave: met grote uitvouwbladen!

Uittreksel


Blz. 6: Wat zijn er veel records gebroken in het afgelopen jaar! In de laatste twaalf maanden ontvingen wij meer dan 36.000 aanvragen (waarvan er slechts 1600 standhielden na onze strenge selectie) en we stuurden onze scheidsrechters naar o.a. Australië, Bali, China, Dubai, Frankrijk, Zweden, Mongolië, Taiwan en Thailand!

In dit jaar werden ook enkele bijzonder significante wereldrecords gevestigd - wij waren van de partij toen SpaceShipOne landde na de eerste bemande ruimtevlucht die door privé-personen werd gefinanceerd; wij waren ook bij de eersten die Steve Fossett feliciteerden nadat hij zijn solovlucht rond de wereld zonder bijtanken voltooide.

En de Zwitserse tennisspeler Roger Federer blijft maar doorgaan met het verbeteren van zijn record voor de meest opeenvolgende overwinningen in de finale.

Maar je hoeft echt geen atleet van wereldklasse of een Nasa-astronaut te zijn om je naam in het Guiness World Records boek te krijgen!

Recensie

door Tsenne Kikke
Het Guiness World Recordsboek hoeft niet meer voorgesteld te worden. Aanvullend op de teksten die in het boek zijn verschenen, kunnen vele interviews in hun geheel op www.guinessworldrecords.com/2006 afgelezen worden. Ondanks het feit dat het hier slechts om '€˜weetjes'€™ gaat, geeft het je vele uren aangenaam leesgenot.
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht