ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Powerfood, Yoga & Meditatie

Originele titel: Make Your Own Rules Diet

Tara Stiles

Powerfood, Yoga & Meditatie Type: Paperback
Uitgever: Kosmos
Gewicht: 450 gram
Aantal Pagina's: 224
ISBN: 90-215-5832-7
ISBN-13: 978-90-215-5832-5
Categorie: Fitness
Richtprijs: € 19,99

Korte Inhoud


Tara Stiles heeft in haar nieuwste boek 'Powerfood, Yoga & Meditatie' een simpele maar super krachtige boodschap: stop met diëten en doe voortaan wat goed voor jou voelt! Haar aanpak gaat over de combinatie van drie lifestyleboosters. Alles wat je nodig hebt zijn je yogamat, je meditatiekussen en je keuken. De combinatie zorgt voor een ideale mix (waarbij je ongezonde diëten, urenlange meditatiesessies en onhaalbare ingewikkelde yogahoudingen mag vergeten).

Tara Stiles deelt in dit boek voor het eerst openhartig haar eigen verhaal. Tijdens haar dansopleiding raakte ze volledig uit balans doordat ze gewoonweg niet goed voor zichzelf zorgde. Uiteindelijk kwam Tara tot het inzicht dat het niet gaat om minder calorieën, sporten als een bezetene of je overal druk om maken. Ze kwam weer in contact met haar eigen intuïtie en begon van binnenuit te werken aan een ongelofelijk sterk en prachtig lichaam. Met dit verhaal wil ze ons laten inzien dat de stap naar een ander, gelukkiger leven helemaal niet zo groot is als we soms denken.

Haar aanpak gaat over de combinatie van de drie lifestyleboosters:

- powerfood voor meer energie en gezondheid;

- yoga voor meer ruimte in je lijf en je hoofd - en,

- meditatie om te leren voelen hoe je het voelt.

Tara schotelt ons een weekprogramma voor waarbij iedere dag bijvoorbeeld start met enkele minuten meditatie, gevolgd door een lekker ontbijtrecept en een serie yogahoudingen. Daarna ben je klaar voor het ‘Dertig-dagenplan voor werkelijke transformatie’. Om met Tara te spreken: "Get on the mat, get on the cushion, get in the kitchen!".  

Tara Stiles (1981) is eigenaar van yogastudio 'Strala Yoga' in New York en heeft haar eigen yogakledinglijn bij Reebok. Zij volgt al jaren haar eigen weg (de New York Times noemde haar ‘yoga-rebel’) en moedigt lezers aan hetzelfde te doen via haar yogalessen, maar ook online via aansprekende How-to-video’s en jaloersmakend mooie foto’s op Instagram.

Uittreksel


Recensiewerk ontbreekt nog ...

Recensie

door Tsenne Kikke

Indien je nog immer op zoek bent naar de juiste weg om aan jouw persoonlijke Wellness-tocht te beginnen, dan is de inhoud van 'Powerfood, Yoga & Meditatie' misschien iets voor jou.

Dankzij een gemakkelijk weekprogramma, bestaande uit lekkere powerfood recepten, die heel gemakelijk te bereiden zijn, aangevuld met interessante yoga- en meditatietips, kun je meteen aan de slag.

Koop dit boek bij


Bestellen
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht