ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Hypnotherapie

Barbelo C. Uijtenbogaardt

Hypnotherapie Type: Paperback
Uitgever: Kosmos
Gewicht: 109 gram
Aantal Pagina's: 127
ISBN: 90-215-4350-8
ISBN-13: 978-90-215-4350-5
Categorie: Hypnose
Richtprijs: € 7,5

Korte Inhoud


Hypnotherapie is een therapeutische methode waarmee de cliënt in een trance wordt gebracht, en tegelijk bewust en alert blijft. Onder begeleiding kunnen zo gevoelens loskomen die zinvolle genezing mogelijk maken. ‘Kort & goed Hypnotherapie’ beschrijft met boeiende praktijkvoorbeelden de beginselen van deze bijzondere therapievorm.

Uittreksel


Blz. 11: Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie waarbij we ons denken even kunnen loslaten. Denken belemmert ons veelal om goed te voelen. Doordat het denken wat tot rust komt, kan contact worden gemaakt met een gevoelslaag waar we in de haast van ons leven vaak overheen stappen. We kunnen dit bassin van gevoelsleven vergelijken met de dieptezee van een Egyptische of Caribisch gebied. Tijdens het duiken of snorkelen ervaren we de onderwaterwereld en laten we de onrust van het wateroppervlak los. We voelen slechts de stilte van het leven onder water. Een leven vol bijzondere kleuren, dieren en planten. Een sprookjesachtige wereld met een geheel eigen sfeer, tempo, geluid en tijd. Tijdens dit gevoel van tijdloosheid keren we terug naar de oorspronkelijkheid van onszelf. Door te drijven ervaren we de onderwaterwereld om ons heen en laten we ons meevoeren in de beleving.

Recensie

door Tsenne Kikke
Een prachtig boekje voor eenieder die met dit thema wenst kennis te maken: ofwel als patiënt, ofwel als toekomstige hypnotherapeut.
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht