ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Quantum succes

Originele titel: Quantum success

Sandra Anne Taylor

Quantum succes Type: Paperback
Uitgever: Kosmos
Gewicht: Onbekend
Aantal Pagina's: 286
ISBN: 90-215-4203-X
ISBN-13: 978-90-215-4203-4
Categorie: Heilzaam Denken
Richtprijs: € 19,95

Korte Inhoud


De meeste mensen geloven dat hun leven gebaseerd is op onbeheersbare factoren zoals status of inkomen. De waarheid is echter dat we zelf onze levenservaringen richting geven door onze interactie met de wetten die de natuur regeren.

In feite zijn je persoonlijke energie en je bewustzijn de twee belangrijkste natuurlijke fa.ctorá die de uitkom¬sten van. je doelen beïnvloeden. Als je deze elementen actief binnen je leven aanwendt, zul je diepgaande ver¬anderingen gaan zien.' - Sandra Anne Taylor

Sandra Anne Taylor is al meer dan 20 jaar psychotherapeute en werkt onder andere met hypnose. Ze is gespecialiseerd in de behandeling van angsten, depressies en relatieproblemen en geeft over de hele wereld lezingen over de kwantummechanica van gezondheid, relaties en persoonlijk en financieel succes.

Uittreksel


Blz. 30: Je energetische visitekaartje

In het victoriaanse tijdperk werden visitekaartjes gebruikt om de komst van een bezoeker of kennis aan te kondigen en men stuurde introductiebrieven vooruit om het pad te effenen en een nieuwkomer in contact te brengen met anderen uit dezelfde kringen. Het was een formeel proces, maar een dat de ontvanger liet weten dat de persoon in kwestie goede connecties had en in aanzien stond.

Je persoonlijke vibratie doet ongeveer hetzelfde. Lang voordat je iets in je leven ervaart, heeft je energie boodschappen over jou uitgestuurd naar de mensen die je gaat ontmoeten. Dit stelt hen op de hoogte van je komst en onthult dat deel van jou waarmee anderen op een onbewust maar zeer bepalend niveau contact maken: je energetische aard. Dus als je niet blij bent met het gezelschap of de omstandigheden die je tot dusver hebt aangetrokken, of als je moeite hebt gehad om het succes te vinden dat je wenst, zul je de inhoud van je energetische visitekaartje moeten herzien.

Aangezien deze frequentie iets is wat je zelf voortbrengt, is het gelukkig ook iets wat je kunt veranderen. Als je eenmaal uitvindt waar je energetische aanbod uit bestaat, kun je actief stappen zetten om je magnetische frequentie te verbeteren en alles wat je aantrekt te veranderen. Er zijn drie belangrijke ma¬nieren waarop je persoonlijke vibratie wordt gecreëerd:

1 Via je emotionele energie, of de vibraties van je gevoelens
2 Via je cognitieve energie, of de vibraties van je gedachten
3 Via je fysieke energie, of de vibraties van je lichaam

Laten we de eerste twee methoden van dit lijstje eens nader bekijken.

De emotionele uitzending

Je emotionele vibratie is verreweg de krachtigste uitdrukking van jezelf. Je dagelijkse gevoelens zenden luid en duidelijk signalen uit over wie je bent en wat je van de wereld verwacht. Als je bijvoorbeeld chronisch angstig bent, projecteer je dat en zul je alleen maar méér situaties aantrekken die je bang maken. Als boosheid overheerst, stuur je signalen uit dat je vijandigheid verwacht - en is dat precies wat je zult krijgen.

Kies je een lichtere, blijmoediger houding, dan zend je de boodschap uit dat je verwacht dat de wereld een vreugdevolle plek is, en zal zowel je energie als je verwachting je meer dáárvan brengen. Voel je je zelfverzekerd en kalm, dan zal dat een zeer magnetische vibratie uitzenden en mensen en ervaringen aantrekken die een nog dieper gevoel van rust in je leven brengen. Dit is je resonerende realiteit; wat je uitzendt krijg je terug.

Bij de gratie van hun krachtige aanwezigheid in je hart en geest activeren je overheersende gevoelens het lot dat je schept. Hoe meer emotionele lading een ervaring of probleem voor je heeft, hoe meer kracht er wordt gegenereerd. Daarom is een verschuiving naar positievere gevoelens een basisvereiste van de Wet van Magnetisme. Het is een energetische waarheid dat de kwaliteit van je emotionele leven in grote lijnen het kaliber van je leven zal bepalen. In die zin is de wet streng: het Universum zal je eigen vreugde, liefde en geluk naar je terugkaatsen, zoals het ook je angst, boosheid en onvrede zal terugkaatsen.

Maar waar komen emoties vandaan? Wat is de bron van deze krachtige energie waarmee je je voortdurend inlaat? Onder elke emotionele ervaring gaat een bron van prikkels schuil. Of het gevoel nu boosheid of liefde, ellende of vreugde, depressie of opwinding, verveling of verrukking is, elke bloesem of doorn van sentiment heeft één kiem - en die kiem is je denken.

Recensie

door Tsenne Kikke
Een boek in het genre van 'De kracht van positief denken', 'The Secret', en 'The Law of Attraction'. Kortom: ofwel houd je ervan, ofwel verwerp je het...
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht