ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Numerologie

Renée Maas

Numerologie Type: Paperback
Uitgever: Kosmos
Gewicht: 108 gram
Aantal Pagina's: 127
ISBN: 90-215-4097-5
ISBN-13: 978-90-215-4097-9
Categorie: Numerologie
Richtprijs: € 7,5

Korte Inhoud


Getallen betekenen veel meer dan we op school hebben geleerd. Kennis van numerologie helpt je om je eigen of andermans karakter te doorzien, of te voorspellen wat voor je levensloop van belang kan zijn. Dit boek informeert over de getalshoroscoop, over basisgetallen en meestergetallen, numerologische analyse, getalsharmonieën en energieën.

Uittreksel


Blz. 7: Volgens de numerologie, ofwel de symbolische getallenleer, hebben getallen ook nog een kwalitatieve betekenis, en het is met deze betekenis dat men zich in de numerologie bezighoudt. Getallen staan, volgens deze leer, niet alleen symbool voor een bepaalde stoffelijke hoeveelheid (zodat getallen ons de mogelijkheid geven om te rekenen), maar zij staan ook symbool voor een verzameling van onstoffelijke eigenschappen waardoor je in de gelegenheid bent om de wereld op geestelijk niveau te begrijpen en te beschrijven. In d symbolische getallenleer gaat men ervan uit dat ieder getal zijn eigen unieke trillingsfrequentie heeft en dat derhalve ieder getal bepaalde energieën vertegenwoordigt. Deze energieën zijn te vertalen naar eigenschappen die vervolgens weer te verklaren zijn naar ieder denkbaar niveau, object of aspect, afhankelijk van wat het is dat je wilt beschrijven.

Recensie

door Tsenne Kikke
Een prachtig boekje voor elke beginneling
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht