ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

De rijkdom van de Law of Attraction

Originele titel: Money, and the Law of Attraction

Esther & Jerry Hicks

De rijkdom van de Law of Attraction Type: Paperback
Uitgever: Kosmos
Gewicht: 465 gram
Aantal Pagina's: 287
ISBN: 90-215-3715-X
ISBN-13: 978-90-215-3715-3
Categorie: Heilzaam Denken
Richtprijs: € 19,95

Korte Inhoud


Lijkt het leven soms oneerlijk? Is 'uw best doen' nog steeds niet genoeg? Kan een aangeboren ziekte energetisch worden verholpen? Hoe verandert u een neerwaartse spiraal?

Iedereen heeft wel eens te maken met financiële of lichamelijke problemen. Het positieve aan deze problemen is echter dat ze u in staat stellen om met behulp van de Wet van Aantrekking precies te creëren wat u wél wilt. De kunst is om in uw problemen ook de oplossingen te vinden en uw leven zo open te stellen voor al het goede dat het universum u gunt.
In 'De rijkdom van de Law of Attraction' bewijzen Esther en Jerry Hicks dat ook de materiële wereld een spirituele kant heeft. Welvaart en welzijn blijken namelijk door de Wet van Aantrekking direct met elkaar verbonden te zijn!

Esther en Jerry Hicks zijn de drijvende krachten achter de leringen van Abraham en de Law of Attraction. Ze worden wereldwijd beschouwd als grondleggers van het gedachtegoed achter The Secret en publiceerden vele baanbrekende boeken, waaronder Vraag en het wordt gegeven en De Wet van Aantrekking. Esther Hicks werd al twee keer door Oprah geïnterviewd.

Uittreksel


Blz. 13: 'Voorwoord - door Jerry Hicks

Wat denk je dat je aantrok aan dit boek? Waarom denk je dat je deze woorden leest? Welk deel van de titel trok je aandacht? Was het Rijkdom? Was het Ontvang wat je verdient? Of was het misschien Law ofAttraction?

Wat de overduidelijke reden voor je aandacht voor dit boek ook mag zijn, de informatie die het bevat komt op je weg in antwoord op iets waar je op een of andere manier om hebt gevraagd.

Waar gaat dit boek over? Het leert dat het leven goed behoort te voelen en dat een algeheel gevoel van Welzijn natuurlijk is. Het leert dat het, ongeacht hoe goed je leven nu is, altijd beter kan worden, en dat de keus en de macht om de kwaliteit van je leven te verbeteren binnen je eigen bereik liggen. Daarnaast biedt het praktische filosofische gereedschappen die je — als je ze regelmatig gebruikt — helpen om je open te stellen voor een groter deel van de rijkdom, de gezondheid en het geluk die je natuurlijke geboorterecht zijn. (En ik kan het weten, want het blijft mij gebeuren. Van elke contrastervaring die mijn verlangen verheldert naar een nieuw verlangen en dan een nieuwe manifestatie — mijn leven wordt over de hele linie steeds beter.)

Het leven is goed! Het is nieuwjaarsdag 2008 en ik begin aan dit voorwoord zittend aan de eetkamertafel van onze nieuwe thuishaven in Del Mar, Californië.

Vanaf het moment dat Esther en ik trouwden (1980), hebben we ons best gedaan deze paradijselijke plek zo vaak mogelijk te bezoeken. En nu, nadat we al die jaren alleen maar waarderende bezoekers uit San Diego waren, zullen we hier echt wonen als waarderende niet-permanente bewoners.

En wat valt er niét te waarderen! Ik noem onze vriend die ons hielp om die plek te vinden. (We vertelden hem dat we op zoek waren naar een stuk land bij Del Mar om onze vijftien meter lange tourbus te parkeren.) Ik noem de landschapsarchitecten, bouwkundigen, ontwerpers, timmerlui, elektriciens, loodgieters, dakdekkers en goteninstallateurs. Ik noem de getalenteerde vaklui, zoals tegelzetters, stukadoors, schilders, hekkenzetters. Ik noem de vloerenleggers en de installateurs van schuifdeuren, houten boogkozijnen en -deuren en glas-in-loodramen. Ik noem de 'high end'-technici die zorgdroegen voor de aanleg van het centraal regelbare Lutronverlichtingssysteem, het audio-/video-/computernetwerk, de nieuwe centraal regelbare, multizonale airconditioning van Trane, de keuken van Snaidero/Miele/Bosch/Viking en de wasfaciliteiten. Ik noem de mensen die ons nieuwe meubilair plaatsten en verplaatsten — tot het naar onze zin was. Ik noem de teams van hardwerkende gravers, kabeltrekkers, vervoerders, cementstorters, steenhouwers en verplanters van volwassen bomen... en dan heb ik het nog niet over de duizenden mensen die een hand hebben gehad in, en geld verdienden aan, de uitvinding, fabricage en distributie van de duizenden producten die erbij betrokken waren. Nou, dat is een heleboel om te waarderen.

En dat was nog maar het puntje van de ijsberg van wat er te waarderen is. Zo ontdekten we een nieuw 'favoriet' restaurant — en eigenaars en personeel — op slechts een paar minuten afstand, en ongelooflijk aardige, eclectische, positieve buren die ons hier verwelkomden op een manier die we nooit eerder hadden ervaren.

Er is nog meer. Bijvoorbeeld het adembenemende uitzicht naar het zuiden op het primitieve staatsreservaat Torrey Pines, over de Carmel Valley Creek en het watervogelreservaat en de lagune en omlaag naar de hoge, schuimende golven van de Stille Oceaan die onvermoeibaar stukslaan op het strand van Torrey Pines. Ja, het leven is goed!

(Esther en ik zijn net terug van een korte wandeling over het strand en installeren ons nu voor de avond om de laatste hand te leggen aan dit boek, Abrahams nieuwste — De rijkdom van de Law of Attraction.)

Recensie

door Tsenne Kikke

.

Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht