ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Guinness World Records 2009

Originele titel: Guinness World Records 2009

Diversen

Guinness World Records 2009 Type: Hardcover
Uitgever: Kosmos
Gewicht: 1345 gram
Aantal Pagina's: 288
ISBN: 90-215-3485-1
ISBN-13: 978-90-215-3485-5
Categorie: Weetjes allerlei
Richtprijs: € 24

Korte Inhoud


Elk jaar staat Guinness World Records weer boordevol nieuwe en spannende records en wereldwijd worden er meer dan 3 miljoen exemplaren per jaar van verkocht. De grote uitvouwbladen en de 100% fotografie laten de records op fascinerende wijze tot leven komen, en het boek staat vol tips en adviezen over hoe je ook zelf een record kunt breken! De nieuwste editie bevat bovendien vele uitvouwpagina's en spectaculaire 3D-fotografie! Met de speciale 3D-bril komen de records echt tot leven.

Uittreksel


Neem alvast een kijkje in dit prachtig boek via onderstaande link!

http://viewer.zmags.com/showmag.php?magid=99972#/page0/

Recensie

door Tsenne Kikke
Dit is de nieuwste uitgave waarin de meest uiteenlopende topprestaties worden vermeld, verdeeld over een aantal thema's zoals beroemdheden, geld en zakenwereld, high-tech en sport. De Nederlandse en Belgische records staan apart vermeld, tenzij het wereldrecords betreft: deze zijn in het internationale deel opgenomen. Voor mogelijke recordjagers staat een aantal voorwaarden voor opname in een nieuw te verschijnen uitgave vermeld. Het geheel is zeer kleurig en modern vormgegeven; elke bladzijde heeft een andere kleur en bevat kleurenfoto's. Met uitgebreid register. Een aantrekkelijke uitgave voor een uitgebreid publiek, en het ideale geschenk voor jongens en meisjes én hun ouders.
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht