ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

He's just not that into you

Greg Behrendt & Liz Tuccillo

He's just not that into you Type: Paperback
Uitgever: Kosmos
Gewicht: Onbekend
Aantal Pagina's: 181
ISBN: 90-215-2074-5
ISBN-13: 978-90-215-2074-2
Categorie: Relaties
Richtprijs: € 17,5

Korte Inhoud


Onzeker? Teleurgesteld? Gaat je relatie niet zoals je wilt? Sex and the City-relatiedeskundigen Greg Behrendt en Liz Tuccillo vertellen in dit boek met veel humor hoe - doorgaans toch heel slimme - vrouwen kunnen herkennen of een man hen nou wel of niet echt wil. Dit boek stelt dat vrouwen waarschijnlijk hun tijd aan het verspillen zijn. Mannen zijn niet gecompliceerd, hoewel ze dat graag doen geloven, aldus de auteurs. De waarheid is eerder: hij wil je misschien niet echt! Alleen durft hij dat niet rechtstreeks te zeggen ...

Over de auteurs: Greg Behrendt en Liz Tuccillo zijn medeauteurs van Sex and the City. Greg is gast in zijn The Greg Behrendt Show en in een prime-time realityshow over relaties, Greg Behrendt's Wake-up Call sinds 2007. Liz schrijft verhalen voor Sex and the City en is nu bezig met haar eigen boek 'Hoe is het om single te zijn'.

Uittreksel


Blz. 6: Dit boek zou nooit tot stand zijn gekomen zonder de betrokkenheid van een aantal mensen. In de allereerste plaats moeten we de buitengewoon getalenteerde bewoners van de schrijverskamer van Sex and the City bedanken. Dat zijn Cindy Chupack, Jenny Bicks, Amy B. Harris, Julia Sweeney, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky (die samen die schitterende aflevering geschreven hebben waarin de boodschap van 'He's just not that into you' voor het eerst verkondigd werd), en natuurlijk onze briljante leider, Michael Patrick King. Zij allen hebben recht op onze innige liefde en diepe dankbaarheid voor hun steun, hun onbaatzuchtigheid en hun bovenmenselijke humor.

We willen graag iedereen bedanken die het krankzinnige idee om een boek te maken vanaf het begin hebben gesteund. Dat zijn John Melfi, Sarah Condon, Richard Oren en alle anderen bij HBO die hun steentje hebben bijgedragen. Veel dank aan Julie James, die ons achter de vodden zat wanneer dat nodig was. Onze diepste dankbaarheid tegenover onze agent, Andy Barzvi, die zich als eerste over dit boek ontfermde, en er vervolgens in slaagde het onderste uit de kan te halen. Veel dank aan onze uitgever, Patrick Price, die zich altijd als een heer en een geleerde heeft opgesteld. We danken iedereen bij onze uitgeverij Simon and Schuster en Simon Spotlight Entertainment voor alles wat ze hebben gedaan en nog doen.

Een dank je wel aan de mannen en vrouwen die onze vragenlijsten hebben ingevuld, ons hun verhalen hebben verteld, ons vragen hebben gesteld, en die ons aan ons woord hielden. We bedanken al onze vrienden en familieleden voor hun enthousiaste steun, vooral Shirley Tucillo en Kristen Behrendt.

En last but not least, moeten we Amiira bedanken. Haar medewerking, gedrevenheid, humor, talent, liefde en ongelofelijk sexy voorbeeld hebben het geheel tot een swingend boek gemaakt.

Noot aan de lezer: De verhalen in dit boek zijn illustratieve voorbeelden, die niet zijn gebaseerd op actuele specifieke gebeurtenissen of personen. Hoe iemand er ook tegenaan mag kijken, de verhalen zijn nadrukkelijk geen verkapte pogingen om vrienden, vijanden of exen publiekelijk te bespotten.

(Hoewel, we willen nu ook niet beweren dat dit niet in ons is opgekomen.)

Recensie

door Tsenne Kikke

Als je een Sex and the City'-fan bent, is dit echt is voor jou. Je zou gerust kunnen schrijven dat het een soort van zelfhulpgids zou kunnen zijn om je als vrouw te kunnen bevrijden van die relaties met al die foute mannen waar je toch telkens energie in blijft steken. Met andere woorden: het is een soort-zoekt-soort boek, op zijn Amerikaans natuurlijk. Het geeft je advies hoe je die eigen soort moet aantrekken, behandelen en hoe je er dan ook nog eventueel van af kunt geraken om dan nogmaals dezelfde menstypen aan te trekken. Verwacht geen al té diepe psychologische adviezen, maar het kan je doen glimlachen (zolang je er boven staat).

Het boek werd ook verfilmd met 'supersterrencast': Jennifer Aniston, Drew Barrymore en Ben Affleck. Nederlandse vertaling: 'Hij Wil Je Wel - Hij Wil Je Niet'.

Het verhaal: De film draait om een groep twintigers en dertigers in Baltimore, die hun liefdesleven in goede banen proberen te leiden, in zowel het single zijn als in het getrouwde leven. Allemaal doen ze hun best, maar hoe weet je of hij (of zij) toch echt helemaal geïnteresseerd in je is? Beth (Jennifer Aniston) en Neil (Ben Affleck) hebben al zeven jaar een perfecte relatie, maar als Beth besluit te willen trouwen wordt het Neil toch wat heet onder zijn voeten. Gigi (Ginnifer Goodwin) date zich suf, maar wil dolgraag een man die haar ook werkelijk een keertje terugbelt. Anna (Scarlett Johansson) kan maar niet kiezen tussen de sexy maar onbereikbare Ben (Bradley Cooper) en de knullige maar lieve Conor (Kevin Connolly). Janine (Jennifer Connelly) weet niet of ze haar man wel kan vertrouwen. En Mary (Drew Barrymore) chat, belt, mailt, smst en MySpacet erop los, maar wil toch eindelijk eens een man vinden die hetero is.

Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht