ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Coaching: Hoe? Zo!

Jos Borremans & Petra Keisse

Coaching: Hoe? Zo! Type: Hardcover
Uitgever: Lannoo
Gewicht: 709 gram
Aantal Pagina's: 281
ISBN: 90-209-5893-3
ISBN-13: 978-90-209-5893-5
Categorie: Management
Richtprijs: € 39,95

Korte Inhoud


Dit originele inspiratie- en praktijkboek over coachen bestaat uit drie delen:

Het eerste deel omvat, naast een grondig uitgewerkte visie op de ontwikkeling van de organisatie ook het ‘7-werelden-model’ waarin de zeven niveaus van een organisatie worden toegelicht.

Het tweede deel bevat 3 verschillende richtingaanwijzers zodat de lezer met zijn eigen coachvragen op weg kan om antwoorden te vinden in een verzameling inzichten, tips en tools. Deze ‘blikopeners’ en ‘stapstenen’ zijn bondgenoten in het kwalitatief coachen.

Het derde deel bevat de 176 blikopeners en stapstenen die volgens de zeven werelden zijn geordend. Ze zijn er, samen met de vele illustraties, foto’s en overzichten, om de lezer als coach te oefenen in een open, nieuwe blik.

Uittreksel


Blz. 13: "Het voornaamste opzet van dit boek is het bevorderen van kwaliteit in coaching. Het is daar dat we via onze veelvuldige acties als coach orde of chaos creëren voor onszelf of anderen.

We staan nog maar aan het begin van deze kwaliteitsrevolutie. Wat we tot nu kwaliteit noemden was meestal niet meer dan kwantiteit met een laagje vernis erop."

Recensie

door Tsenne Kikke
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht