ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Lannoo's grote geïllustreerde encyclopedie voor de jeugd

Diversen

Lannoo's grote geïllustreerde encyclopedie voor de jeugd Type: Hardcover
Uitgever: Lannoo
Gewicht: 2765 gram
Aantal Pagina's: 639
ISBN: 90-209-5840-2
ISBN-13: 978-90-209-5840-9
Categorie: Encyclopedieën
Richtprijs: € 24,95

Korte Inhoud


LANNOO'S GROTE GEÏLLUSTREERDE ENCYCLOPEDIE VOOR DE JEUGD is een encyclopedie met de delen van A tot Z in één boek. Meer dan 7000 foto's, 2000 kaartjes en schema's en vlot leesbare teksten over natuur, wetenschap, het heelal, de wereld om ons heen, cultuur en geschiedenis maken van dit boek een onmisbaar naslagwerk voor thuis en in de klas.

Een echte encyclopedie op kindermaat gemaakt... Lijvig naar inhoud, maar licht naar presentatie en leesbaarheid toe... Tientallen thema's worden op een zeer attractieve wijze gebracht, steeds omringd met passende en nuttige illustraties, die gaan van prachtige foto's tot zeer verfijnde tekeningen en beschrijvingen. De teksten zijn intelligent opgebouwd en toegankelijk gehouden voor onze jonge lezers... Bij elk thema gaat men uit van het centrale onderwerp om steeds enkele deelaspecten toe te lichten die van het geheel een zeer overzichtelijk gegeven maken. Niet enkel kinderen zullen hier plezier aan beleven, maar ook de ouders zullen meer dan eens in vervoering worden gebracht van de knappe uitleg. Dit is alvast een zeer intelligente aanpak tot kennisoverdracht en zeker een nuttig geschenk voor onze schoolgaande kinderen aan een meest betaalbare prijs. Een handig verwijssysteem op het einde van elk hoofdtrefwoord, verwijzen naar andere relevante hoofdtrefwoorden elders in het majestueus naslagwerk.

Uittreksel


Recensie

door Tsenne Kikke
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht