ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Forum

Humor: de traditionele domme blondjes moppen - Deel 4

Spiritualia Forum Index > Praatcafé > Humor: de traditionele domme blondjes moppen - Deel 4
Pagina 1 van 11
Auteur Bericht
Tsenne Kikke
Tsenne Kikke

Lid sinds: april 2005
Berichten: 67
Zijn/haar profiel
zondag 26 augustus 2007 22:21 :: Onderwerp: Humor: de traditionele '€˜domme blondjes moppen'€™ - Deel 4
'€¢ Waarom duurt het voor een dom blondje zo lang om het zoutvaatje te vullen? Omdat ze het moeilijk vindt om het zout door al die gaatjes naar binnen te krijgen.

'€¢ Op een dag was een man zijn gras aan het afmaaien. Plots ziet hij zijn blonde buurvrouw haar huis uitrennen, ze loopt naar de brievenbus, opent deze met een sleutel, kijkt er in, boos slaat ze de deur weer dicht, en doet het weer op slot.

Enkele minuten later ziet hij hetzelfde gebeuren. Weer enkele minuten later: hetzelfde tafereel. Na de vijfde maal spreekt hij haar aan en vraagt waarom ze telkenmale naar die brievenbus loopt, om uiteindelijk heel boos het deurtje weer dicht te slaan, waarop ze antwoordde: '€œHet ligt aan die stomme computer van mij! Die blijft me maar zeggen dat er mail voor mij is.'€

'€¢Waarom begroef het blondje haar gsm en haar walkman in de tuin? '€œOmdat de batterijen dood waren,'€ zei ze.

'€¢ Hoe weet je dat een dom blondje met een computer heeft gewerkt? Je weet het aan de kaas die net voor de muis ligt.

'€¢ Een blondje en een brunette bekijken samen het laat avond nieuws. De beelden tonen een man die op de rand van het dak van een torenhoge building staat, gereed om naar beneden te springen.

De brunette zegt: '€œWedden voor 20 euro dat die man van dat dak springt?'€

'€œOké,'€ zegt de blondine, '€œik aanvaard de weddenschap. Volgens mij springt ie niet.'€

Tezamen wachten ze de volgende beelden af, en effectief: de man springt. Onmiddellijk daarop grijpt de blondine haar handtas, haalt haar portefeuille er uit, en reikt de brunette een briefje van twintig aan.

'€œNeen,'€ zegt de brunette, '€œik kan jouw geld niet aanvaarden, want ik voel me schuldig?'€

'€œSchuldig? Waarom voel je je schuldig?'€

'€œWel, omdat ik wist wat er ging komen: ik had het nieuws van 20u reeds gezien.'€

'€œOh!'€ zegt het blondje, '€œom even eerlijk te zijn: ik ook '€“ maar ik dacht niet dat die man voor een tweede keer zou springen.'€

'€¢ Waarom gebruiken blondjes altijd een elektrische grasmachine om het gras te maaien, en geen ander? Omdat ze die verlengdraad nodig hebben om de weg naar huis terug te vinden.

'€¢ Waarom staat er op het nachtkastje van een dom blondje een leeg glas en een vol glas water? Een glas voor als ze dorst heeft en een glas in het geval dat ze geen dorst heeft.

'€¢ Hoe klinkt de bel van een dom blondje? Dom ding, dom ding, dom ding, ....

'€¢ Een blondje,Peggy genaamd, zit diep in de miserie. Haar zaak is failliet gegaan en ze zit in serieuze financiële moeilijkheden. Ze is zo wanhopig dat ze besluit om God om hulp te vragen. Ze begint te bidden: "God help mij alstublieft ! Ik ben mijn zaak kwijt en als ik niet dringend aan geld geraak,ben ik mijn huis ook kwijt ! Laat mij alstublieft de Lotto winnen !"

Het is Lotto- avond en iemand anders wint de grote pot. Peggy begint weer te bidden. "God,laat me alstublieft de Lotto winnen ! Ik ben mijn zaak kwijt en mijn huis en ik ga weldra mijn auto ook moeten verkopen !"

Lotto-avond komt en gaat en Peggy heeft weer geen geluk. En weer zit ze op haar knieën om te bidden. "Mijn God,waarom heb je mij verlaten? Ik heb mijn zaak verloren, mijn huis, mijn wagen en mijn kinderen zijn aan het verhongeren. Ik vraag je niet vaak om hulp en ik heb je steeds goed gediend ALSTUBLIEFT laat mij deze ene keer de Lotto winnen zodat ik mijn leven weer kan organiseren."

Plotseling is er een verblindende lichtflits terwijl de hemel opentrekt en Peggy hoort de stem van God zelf weergalmen: "Peggy, help me eens een héél klein beetje ......... Ga eens naar de krantenwinkel en vul er eens een formulier in..."

'€¢ Een man gaat een avondje uit met een blondje. Aan het eind van de avond zitten ze in zijn auto, ergens in een bos. Ze beginnen te vrijen en alles '€˜ziet er goed uit'€™. De man denkt dat er misschien wel wat meer uit te halen valt en zegt: "Heb je misschien zin om op de achterbank te gaan zitten?"

"Nee," zegt ze.

"Oké", denkt hij, "misschien is ze er nog niet helemaal klaar voor."

Hij trekt haar blouse en spijkerbroek uit, de ramen beginnen aan te dampen, en hij vraagt opnieuw: "Heb je misschien zin om op de achterbank te gaan zitten?"

Weer is haar antwoord: "Nee."

Hij maakt haar beha los. Ze zweten allebei als otters.
'NU', denkt hij. 'Nu moet het gaan gebeuren!' - "Heb je misschien zin om op de achterbank te gaan zitten?"

"Neehee", zegt ze opnieuw.

Totaal gefrustreerd vraagt hij: "Waarom niet?"

Waarop zij antwoordt: "Omdat ik liever gezellig bij jou blijf zitten, lieverd."

'€¢ Wat krijg je als je aan een dom blondje een eurocent geeft in ruil voor haar gedachten? Je krijgt van haar een ganse hoop wisselgeld terug.

'€¢ Waarom neemt een dom blondje nooit de pil ? Omdat ze er telkens toch weer uitvallen.

'€¢ Waarom mag een dom blondje op haar werk nooit langer dan een halfuur pauze nemen ? Omdat je ze dan alles weer moet aanleren.

'€¢ Waarom spaart een dom blondje kapotte gloeilampen ? Als ze ooit aan die nieuwe hobby begint, kan ze een donkere kamer te maken.

Tsenne Kikke
Tsenne Kikke

Lid sinds: april 2005
Berichten: 67
Zijn/haar profiel
maandag 27 augustus 2007 1:55 :: Onderwerp: Verwijderen
Verwijderen

Pagina 1 van 11
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht